- 11 Ağustos 2016
- 1.176
- 1.820
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün sabah pizza yaptım ama bir lokma bile yemedim ćünki yesem devamı gelcek bu yüzden kendimi tebrik ediyorumkahvaltım domates peynir 1 çay kaşığı bal azcık kuşburnu marmelatı ekmek yok
bol bol su içicem inşallah bol eksili günler inşallah şimdi temizlik zamanı
![]()
Artık dikkat et kendine böyle olursa gitmez kilolar bi günde 2 kaçamak bundan sonra daha dikkatli olalım inşallahvalla iyi dayanmışsın o zaman ben pizza yaptım sabah ve 1 buçuk dilim yedim
Biraz da peynir
Öğlen
1 adet çikolatalı gofret
![]()
Artık dikkat et kendine böyle olursa gitmez kilolar bi günde 2 kaçamak bundan sonra daha dikkatli olalım inşallah
Bol bol su içelim artık şu duraklama dan kurtulalım
Ben fazla içmiyirum kendimi zorluyom unutuyorum devamlıEvet canım sen ne kadar iciyorsun su ben 2 lt içiyorum
Ben fazla içmiyirum kendimi zorluyom unutuyorum devamlı
Tebrikler canım bende bugün 57.7 çıktım kırdık direncisarem2015 2 saat önce falan tartıldım 63.7 çıktım sabah soğuk diye kalın ustum le tartılmıştım bu sefer her zamanki gibi ince bi bluz ve eşofmanla tartıldım ve 63.7 çıktım çok mutluyummm
![]()
Sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta tere otu peynir 2 zeytin süt ekmek yokhafif olmak çok güzel dimi canım
isimsiz965
Gerçekten dar olan kıyafetler artık ćok rahat oluyohemde çok güzel canım :) uzun zamandır eteklerini bu kadar rahat giyiyorum çoğu öncemi ne gore bol geliyor
Sabah
1 buçuk dilim ekmek
1 küçük kase menemen(yumurtasız )
Peynir