• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Bende bugün sabah pizza yaptım ama bir lokma bile yemedim ćünki yesem devamı gelcek bu yüzden kendimi tebrik ediyorum :KK71:kahvaltım domates peynir 1 çay kaşığı bal azcık kuşburnu marmelatı ekmek yok:KK20:bol bol su içicem inşallah bol eksili günler inşallah şimdi temizlik zamanı:temizlik:

Bende bugün sabah pizza yaptım ama bir lokma bile yemedim ćünki yesem devamı gelcek bu yüzden kendimi tebrik ediyorum :KK71:kahvaltım domates peynir 1 çay kaşığı bal azcık kuşburnu marmelatı ekmek yok:KK20:bol bol su içicem inşallah bol eksili günler inşallah şimdi temizlik zamanı:temizlik:
:D valla iyi dayanmışsın o zaman ben pizza yaptım sabah ve 1 buçuk dilim yedim
Biraz da peynir

Öğlen
1 adet çikolatalı gofret
:@

:KK70: valla iyi dayanmışsın o zaman ben pizza yaptım sabah ve 1 buçuk dilim yedim
Biraz da peynir

Öğlen
1 adet çikolatalı gofret
:mad:
Artık dikkat et kendine böyle olursa gitmez kilolar bi günde 2 kaçamak bundan sonra daha dikkatli olalım inşallah

Bugün öğlen yarım haşlanmış mısır kabak çekirdek biraz
akşam mercimek çorbası ıspanak yoğurt

sarem2015 sarem2015 2 saat önce falan tartıldım 63.7 çıktım sabah soğuk diye kalın ustum le tartılmıştım bu sefer her zamanki gibi ince bi bluz ve eşofmanla tartıldım ve 63.7 çıktım çok mutluyummm:halay:

Sabah
1 dilim ekmek
3 yk menemen
Az peynir

Öğlen
1 parca nugget
Az peynir

Ben bugün misafirlikteyim kahvaltı yumurta patetes biber peynir domates
Öğlen çayla biraz bisküvi yedim

Çok şükür canım sevindim senin adına da
Aksam
1 dilim ekmek
Bi domates
Biber
Bi parca nugget

Sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta tere otu peynir 2 zeytin süt ekmek yok:KK20:hafif olmak çok güzel dimi canım isimsiz965 isimsiz965

Sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltım sucuklu yumurta tere otu peynir 2 zeytin süt ekmek yok:KK20:hafif olmak çok güzel dimi canım isimsiz965 isimsiz965

hemde çok güzel canım :) uzun zamandır eteklerini bu kadar rahat giyiyorum çoğu öncemi ne gore bol geliyor :KK70:
Sabah
1 buçuk dilim ekmek
1 küçük kase menemen(yumurtasız )
Peynir

Öğlen mandalina elma yedim biraz 4 tanede diyet bisküvi biraz önce bi Türk kahvesi içtim bir kare bitter çikolata yedim

Back