• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Akşam misafirlikteydim abur cubur koydular çayın yanına yedim valla çok yememeye ćalıstım ama akşam yemeği yemiycem

Akşam misafirlikteydim abur cubur koydular çayın yanına yedim valla çok yememeye ćalıstım ama akşam yemeği yemiycem

Oluyor arada ya bende şuan düğün evindeyim düğünümüz var yemek ye dediler evde yedim dedim :)

Oluyor arada ya bende şuan düğün evindeyim düğünümüz var yemek ye dediler evde yedim dedim :)
Yakın akraba galiba benımde iki hafta önce amcamın kızı evlendi bizde gelinlerin birlikte yakın akrabaları yemeğe çağırıyolar o hafta sadece dikkat etmiştim sizdedemi öyle nerelisin canım

Yakın akraba galiba benımde iki hafta önce amcamın kızı evlendi bizde gelinlerin birlikte yakın akrabaları yemeğe çağırıyolar o hafta sadece dikkat etmiştim sizdedemi öyle nerelisin canım

Evet eşimin yiğeni
corumluyum bizde öyle bisey yokta düğün basladi bayrak yemeği hazırlanıyor o yüzden

Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta tere maydanoz dereotu pulbiberle yapılmış salata

Kizlar selam ben yine boslad kendimi ama fazla yiyemiyorum dikkatte etmiyorum moralim bozuldu
Sabah sadece az sekerli cay bir parca cikolata
Ogle sehriye corbask bir kepce yogurtlu makarna bir porsiyon
Ara yokkk
Su bor bardak ictim
Aksamda ne yiycem bilmiyorum canimda istemiyor
Ekmegi neredeyse tamamen biraktim gunde bir dilim bazen yiyorum bazen yemiyorum bende durumlar bu leslie yapiyordum artik onuda yapmiyorum bebekten vakit bulamiyorum

Öğlen menü
1dilim ekmek
2 kaşık pilav
2 kaşık patates yemegi

Aksam menüsü
2 kaşık pilav
3 kaşık köfte yemeği
Ekmek yok

Ben bugün misafirlikteydim 1 tabak patetes salatası 1 tane sigara böreği 1 dolma biber 1 küçük poğaça haşhaşlı tatlımı yedirebildiğim kadarını kızıma yedirdim 1 2 çatal aldım kadayıf vardı ona dokunmadım bugün yatana kadar bişey yemek yok şu içmem bol bol inşallah

Gunaydin
Dun yine börekli pideli bir oturmayi atlattim
Yedim mecbur
Aksamda esimle az bisiler yedim
-300gr daha
IMG_20161105_075745.jpg

Sabah sirkeli ballı suyumu içtim
kahvaltım biberli peynirli yumurta tere Maydanoz ve domatesle yaptığım salata 2 dilim ekmek şekersiz çay

Bende 1parca peynir
2dilim yagsiz kizarmis ekmek
6zeytin
1tatli kasigida recel yedim.
Limonlu ıhlamur ictim.

Back