- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.082
- 798
Ya fazla kacirdim diye sakın salmayin diger ögünle dengelersiniz.Kızlar acayip moralim bozuldu bütün isteğim gitti
Bitki cayi icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya fazla kacirdim diye sakın salmayin diger ögünle dengelersiniz.Kızlar acayip moralim bozuldu bütün isteğim gitti
Allah bağışlasın canım benimkide 1 yaşını doldurcak zor gerçekten çocukla ama kendine zaman ayırmaya çalışsan kahvaltı yapsan daha kolay kilo verirsinYedi aylik canim
Sağol canım önerilerin içinDün aksamda erken yiyip erken kapattim gunu.
Yine hic ekmek yemedim.
ama 1kase sütlac yedim.
Bugun bir dogum gununu katilicam.
Umarim bende cok kacirmam.
Cok sartlandirdim kendimi.
Bagırsaklariniz calismiyosa yulaf ezmesi yiyin.
Sute karistirin,yogurda karistirin.
Kuru kayisi yiyin.
Tansiyon sorununuz yoksa(ben icemiyorum tansiyonup hep dusuk) her sabah ac karnina limonlu ılık su icin.
Her sabah 1elma yiyin.
Yogurt bol tuketmek lazim bende pek yemiyorum
Pes etme canım birlikte başaralım
Ya fazla kacirdim diye sakın salmayin diger ögünle dengelersiniz.
Bitki cayi icin.
Canım o seninle dalga geçen insanlar zayıfladığında neler yaptığını sormaya başlarlar ben hayatım boyunca hiç 65 kilodan aşağı indiğimi bilmiyorum ama şu an doğum yaptığım halde 59 kiloya inmeyi başardım şimdi diyolar ki bi senin için çok kilo alır diyoduk nasıl almadın ve kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum sadece bilmem zayıflamışmıyım diyorum gerçekten çok güzel bir duygu sakın yılma canımİnsAllah birakmamak istiyorum çünkü baslamis iken kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama bi yandan bu kaçamam kar bi yandan insanların dalga konusu olmak
Canım seni gerçekten tebrik ederim yapıp yememek helal olsunElmali kurabiye yaptim ama hic yemedim
Dogum gunu icin yaptim
Supriz dogum gunu olacak bu biz bisiler yapip supriz yapicaz.
1elma yedin sadece.
Sartlandirinca yapiyorum canimCanım seni gerçekten tebrik ederim yapıp yememek helal olsun
Canım o seninle dalga geçen insanlar zayıfladığında neler yaptığını sormaya başlarlar ben hayatım boyunca hiç 65 kilodan aşağı indiğimi bilmiyorum ama şu an doğum yaptığım halde 59 kiloya inmeyi başardım şimdi diyolar ki bi senin için çok kilo alır diyoduk nasıl almadın ve kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum sadece bilmem zayıflamışmıyım diyorum gerçekten çok güzel bir duygu sakın yılma canım
Evet canım işte buSaol canım inşaallah vericem :) ve herkes görecek ne kadar zayifladigimi