- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım çalıştığın için zor kahvaltı ama iyi canım vermissinGünaydın kızlar
Dun akşam iki kase corba yedim sadece
Bugün sabah yine 1 simit
Niye derseniz. Belim ağrıyo. Yarım saat kendime gelmiyorum bu aralar.
Ameliyat olduğum için ara sıra böyle tutuluyor
Ama sabah tartildim aç karnı. 61.90 çıktım
Gidişat çokta kötü değil şimdilik
Teşekkürler canım. Senin kahvaltı müthişKahvaltım Yumurta peynir bal iki dilim ekmek domates salatalık
İnşallah canım Allah sanada bebişinle evinde güzel bi hayat nasip etsin dualarımdasın.Allah sanada hayırlı bi evlat nasip etsin onun ol demesi yeter herkesin dünyada bi imtihanı var Rabbim imtihanı geçenlerden eylesinTeşekkürler canım. Senin kahvaltı müthiş
Keşke bende çalışmak zorunda kalmasam
Ev gibisi yok. Seviyorum ben evde olmayı
Biraz sabır Allah yazdıysa bir evladım olursa evde olucam zaten
Amiiiiin insallahİnşallah canım Allah sanada bebişinle evinde güzel bi hayat nasip etsin dualarımdasın.Allah sanada hayırlı bi evlat nasip etsin onun ol demesi yeter herkesin dünyada bi imtihanı var Rabbim imtihanı geçenlerden eylesin
İnşallah canım Allah sanada bebişinle evinde güzel bi hayat nasip etsin dualarımdasın.Allah sanada hayırlı bi evlat nasip etsin onun ol demesi yeter herkesin dünyada bi imtihanı var Rabbim imtihanı geçenlerden eylesin
Çok sağolun kızlar. Allah razı olsun dualarıniz içinAmiiiiin insallah
seninde canımGününüz aydın olsun
Hayirli cumalar canimHepinizin cuması mübarek olsun
Gününüz aydın olsun
Sizlerin de cuma günü mübarek olsun kızlarHepinizin cuması mübarek olsun
Canım kahvaltın güzel öğlen olmamış amaAllah tan diyet teyim. Herşey ters gidiyor. Bugün sabah 1 domates. 1 tatlı kaşığı tereyağı ve 2 dilim ekmek yedim.
Öğle yemeği yarım kaşarlı tost yedim
Akşam inşallah hafif geçer
Umarım
Evet canım öğlen yemeği nı patronun işi çıkınca yiyemedim. Bazen eve gidiyorum yemek için. Gelmeyince bende tost yemek zorunda kaldım.Canım kahvaltın güzel öğlen olmamış ama