Attarente 2 öğün arasını ne kadar uzun tutarsan o kadar hızlı değişim göreceksin. Minimum 5 saat hiç çiğnenecek bişey atma ağzına derim. Şeker ve basit carb da sıfır olsun.Fena gitmiyor, hafta sonundan beri bir tuhaf yoğunluğum var yazamadım bir türlü
Kalori takibine devam ediyorum, 80,50 kilom
Çok yavaş gidiyor, sıkıldım yeminle
Bu arada iş yerinde yemek işi çok sıkıntı oluyor, menüler hep pilavlı makarnalı, evden getireyim diyorum mutfağa yetişemiyorum bir türlü, motivasyonum epey düşük = (
Bu konuyu okurken elimde tabak içinde 3 dilim kek vardı.
Neyse ki iki dilim yedim birini bıraktım :)
Bu da bir şey..
Aynen ben de hamurcuyum ve aynen ben de ne kadar denediysem
çayı şekersiz içmeyi başaramadım.
Çayı bırakırım daha iyi dedim en son :)
Büyük kupa bardağa 4 küp şeker atıyorum hem de
Yanında tatlı bir şeyle şekersiz içiyorum sadece.
Yoğurt gibi güzel besinlerle de aram hiç yok.
Yediklerime göre kilom az bile.
Yemeyi çok seviyorum.
Benim de 10 kilo fazlam var.
Versem çok iyi olacak ama uzun zamandır benimleler
Yiyerek zayıflamak istiyorum
Sana kolay gelsin :)
Günaydın.Bende katılmak isterim aranıza.Vermem gereken 7 kilom var fakat diyetten gına geldi.Bir an önce vereyimde bitsin istiyorum bu işkence.Iş yerinde herşeyi yiyen zayıflar can sıkıntısını cogaltiyor.Inadına yapar gibi öyle bir yiyorlarki ve zayıflar.Bense aylardır uğraş dur.Iki ileri bir geri hala diyete devam
Elimde limonlu yeşil çayımla yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum.Pes etmemem lazım.offf
Ban yedim
Ban yedimHarcadı beni Mune
Canım öyle metabolizma yavaş, yaş sorun falan diye bişey yok. Hiç spor yapmadan 1 ayda 7 kg vermiştim ben. İşin tek sırrı öğün arasını uzun tutup, şeker ve unlu mamülleri sıfırlamak. Üstelik sonrasında bozmama rağmen 6 ay hiç kilo almamıştım.
Ara öğün olayına inanmıyorum ben. Yedikçe yiyesi geliyor insanın.
Kızlar nasıl gidiyor?Ben öyle hafifledimki cok mutluyum.Pes etmek yok.
Buarada sabah aç karnına ılık suya elma sirkesi içiyorum.Bağırsakları çalıştırıyor.Limonlu yeşil çay da acayip ödem atıyor.Bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?