Hedefim 11 kg

Attarente 2 öğün arasını ne kadar uzun tutarsan o kadar hızlı değişim göreceksin. Minimum 5 saat hiç çiğnenecek bişey atma ağzına derim. Şeker ve basit carb da sıfır olsun.

Ben de yemekhaneye asla inmez oldum. İneceksen sadece ana yemeği alabilirsin. Ben evden karabuğday ya da kinaolu şeyler getiriyorum. Hazırlaması 10-15 dk. Sabah bile yapabiliyorum.

ATTRAENTE

72 ile başladım bende 2 ay önce
bu sabah 65.7 gördüm
dışarda yememeye özen gösteriyorum
dışarıda yiyeceksek ızgara ve ekmeksiz tüketiyorum
tatlı canım isterse regl günlerimde normal yediğimin 4te birini yiyorum
yaklaşık 3 litre su içiyorum
akşamları çorba yada salata ile geçiştiriyorum
akşam 7den sonra ağzıma sudan başka bişey koymuyorum
biberiye çayı içiyorum sabah akşam aç karna çok faydasını gördüm
istisnasız haftanın 5 günü 45-50dkda hızlı yürüyüş yaptıyorum

Bu konuyu okurken elimde tabak içinde 3 dilim kek vardı.
Neyse ki iki dilim yedim birini bıraktım :)
Bu da bir şey..

Aynen ben de hamurcuyum ve aynen ben de ne kadar denediysem
çayı şekersiz içmeyi başaramadım.
Çayı bırakırım daha iyi dedim en son :)

Büyük kupa bardağa 4 küp şeker atıyorum hem de
Yanında tatlı bir şeyle şekersiz içiyorum sadece.

Yoğurt gibi güzel besinlerle de aram hiç yok.
Yediklerime göre kilom az bile.
Yemeyi çok seviyorum.

Benim de 10 kilo fazlam var.
Versem çok iyi olacak ama uzun zamandır benimleler

Yiyerek zayıflamak istiyorum

Sana kolay gelsin :)

Ahh benim gibi biri, hoşgeldin:)
Birbirimize destek olup başarabiliriz
Millet 30 40 kilo veriyor biz bi 10 kiloyu başarabiliriz demek geliyor içimden:)
Yumurta, peynir, iki zeytin, dereotu ve iki ince dilim ekmekten oluşan kahvaltımı yaparken yazıyorum bunları, akşam kaçırdım pişmanım

Günaydın.Bende katılmak isterim aranıza.Vermem gereken 7 kilom var fakat diyetten gına geldi.Bir an önce vereyimde bitsin istiyorum bu işkence.Iş yerinde herşeyi yiyen zayıflar can sıkıntısını cogaltiyor.Inadına yapar gibi öyle bir yiyorlarki ve zayıflar.Bense aylardır uğraş dur.Iki ileri bir geri hala diyete devam

Hoşgeldin :)
Bende ağır verme durumundan sıkıntılıyım ama yaş 40 elden gelen bir şey yok
Sürekli diyet halinde olamıyorum, dün akşam yemeğim yoktu mesela, dışarıda yedik eşimle kaşarlı pide yedim, bu sabah devam ediyorum kaldığım yerden, böyle böyle bir şeyler olacak ama biraz sabır lazım sanırım. Düzgün yemeye başladığımdan beri iki haftadır kilo vermesem de midem çok rahattı, hafif hissediyordum, bu sabah kabus gibi kalktım, şişmişim resmen. Bugün şirkette bezelye var, gayet diyetime uygun, kaldığım yerden devam diyorum :)

Elimde limonlu yeşil çayımla yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum.Pes etmemem lazım.offf

Ban yedim Harcadı beni Mune

Canım öyle metabolizma yavaş, yaş sorun falan diye bişey yok. Hiç spor yapmadan 1 ayda 7 kg vermiştim ben. İşin tek sırrı öğün arasını uzun tutup, şeker ve unlu mamülleri sıfırlamak. Üstelik sonrasında bozmama rağmen 6 ay hiç kilo almamıştım.

Ara öğün olayına inanmıyorum ben. Yedikçe yiyesi geliyor insanın.

Geçmiş olsun:)
Ara öğün konusunda haklısın 2 ara toplam 5 öğün yapıyorum artık acıkmadıkça ara öğün yapmıycam

Kızlar nasıl gidiyor?Ben öyle hafifledimki cok mutluyum.Pes etmek yok.
Buarada sabah aç karnına ılık suya elma sirkesi içiyorum.Bağırsakları çalıştırıyor.Limonlu yeşil çay da acayip ödem atıyor.Bilginiz olsun.

İstikrarım yok
Eskişehirdeyim kültür turuyla geldik eşimle
Bugünü hasarsız atlattım ama yarın çi börek yemeden gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…