Hedefim 11 kg

Evet bildigim yontem ben acaba yesilcayla bir kür uyguluyorsunuz sandim:) Aslında elma sirkesi ictigimde hazmın kolaylaştığını ben de hissediyorum bırakmıştım yeniden başlayayım tesekkurler :)

Günaydın.Herkes nerde?Öyle kilo vermeden kaçmak yok.
Bayramdan önce bu iş bitmiş olacak inşallah.
Bayrama fit çıkmak varken , diyet meydanında saklanmak yok.Ben cumaya kadar 69 olmak istiyorum.Var mı benimle yarışacak olan

İstikrarım yok
Eskişehirdeyim kültür turuyla geldik eşimle
Bugünü hasarsız atlattım ama yarın çi börek yemeden gitmek istemiyorum

O turu ben de yapmıştım, özellikle çiğ börekçiye götürüyorlar di mi? Sen de benim gibi hamur işine düşkünsün.

Boşver bişey olmaz... önemli olan ya dün zaten bozdum diye bugün de sallamamak. Unlu ürünler bir derece, ama mottomuz şeker asla

Evime döndüm:)
Kaldığım yerden devam
Ev yapımı elma sirkem var, başladım bu sabah içmeye
Başaracağız inş:)

Çi börek yedim, balaban köfte de yedim :)
Ama şu var ki 45.000 adım yürümüşüm, dengelerim diye düşünüyorum

cumaya 4 gün var. 4 gün için hedef kaç kg ki?

Oo süper! Bu 30 km'ye yakın sanırım. Bence de telafi etmişsindir

Çanta litrelik su aldım hem dolaştım hem içtim
Otelde açık büfe kalvaltıdan her günkü kahvaltımı temin edebildim, çantama da iki elma attım
Akşam yemeği olarak dönüş yolunda hafif bir sandviç yedim, elmalarla ara öğün yaptım acıktıkta
Olabildiğince kontrol ettim kendimi ancak yorgunluktan sanırım, ellerim ayaklarım fena halde şiş, vücudumu kocaman hissediyorum:)

Çok güzel gidiyorsun Attraente. Bu konuda seni sıkıyorum farkındayım, ama şekere hiç geçiş verme. Burada görüyorum reçeller vs yeniyor, ama kendimden biliyorum 1 kaşık, 1 lokmacık da olsa şeker kilo vermemi cidden durduyor.

Bence de fazla ayakta durmaktandır o şişlik. Beğendin mi Eskişehir'i?

Ben 3 gündür şekeri bıraktım şekersiz hiçbişey icemem icmiyorumda artık ne çay ne başka bişey su soda ve genelde arada prtakal suyu

Yeni bir güne merhaba.Gitsin kilolar
Sabah elma sirkeli suyumu içtim.Şimdi de şekersiz kahvemi.Öğlene kadar yemeyi düşünmüyorum.Sanırım yeşil çay iştahımı kapattı.Şiddetle tavsiye ediyorum canlar.Gerçekten işe yarıyor.Şu an 70 kiloyum.Gecen hafta 72 ile başlamıştım.Cumaya 6'lı rakamları görmeyi çok istiyorum.Var mısınız yarışa?Hadi kim çok kilo verecek?

O bir lokma işini ben yapamıyorum zaten:) bir lokma aldığımda gerisi geliyor ayrıca beni sıkmıyorsun çok tatlısın :)
Eskişehir'i çok beğendim, emekli olup Odunpazarına yerleşebilirim o derece :)

Verdiğin kadar hızlı geri alırsın, haftada 1 kilo hesabı ile git bence, önümüzde ki haftaya kadar benim hedefim 79,5 hadi bakalım :)

Verdiğin kadar hızlı geri alırsın, haftada 1 kilo hesabı ile git bence, önümüzde ki haftaya kadar benim hedefim 79,5 hadi bakalım :)
Ben hep bu şekilde kilo verdim.Inşallah yine yanilmam.Uyarın için sağol ama gram gram vermeye iradem dayanmaz.Biran önce bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…