- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Bir kilo daha gitmiş.
Iyi ki varsın limonlu yeşil çay ve elma sirkesi.Huuuu hanımlar sizde durum ne?Nerelerdesiniz?
Elma sirkesini nasıl tuketiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kilo daha gitmiş.
Iyi ki varsın limonlu yeşil çay ve elma sirkesi.Huuuu hanımlar sizde durum ne?Nerelerdesiniz?
Sabah kahvaltıdan önce canım.Ilık suyla seyreltip iciyorum.Kilo vermemde çok işe yarıyor.Elma sirkesini nasıl tuketiyorsunuz
Bir kilo daha gitmiş.
Hava atmak için değilde belki hırsalanırsınız diye şeettiydim.Ay çatlıycam hava mı attın sen banaaaa:)))
Şaka bir yana tebrik ederim azmini
İstikrarım yok
Eskişehirdeyim kültür turuyla geldik eşimle
Bugünü hasarsız atlattım ama yarın çi börek yemeden gitmek istemiyorum
Günaydın.Herkes nerde?Öyle kilo vermeden kaçmak yok.
Bayramdan önce bu iş bitmiş olacak inşallah.
Bayrama fit çıkmak varken , diyet meydanında saklanmak yok.Ben cumaya kadar 69 olmak istiyorum.Var mı benimle yarışacak olan
O turu ben de yapmıştım, özellikle çiğ börekçiye götürüyorlar di mi? Sen de benim gibi hamur işine düşkünsün.
Boşver bişey olmaz... önemli olan ya dün zaten bozdum diye bugün de sallamamak. Unlu ürünler bir derece, ama mottomuz şeker asla
cumaya 4 gün var. 4 gün için hedef kaç kg ki?Günaydın.Herkes nerde?Öyle kilo vermeden kaçmak yok.
Bayramdan önce bu iş bitmiş olacak inşallah.
Bayrama fit çıkmak varken , diyet meydanında saklanmak yok.Ben cumaya kadar 69 olmak istiyorum.Var mı benimle yarışacak olan
Oo süper! Bu 30 km'ye yakın sanırım. Bence de telafi etmişsindirÇi börek yedim, balaban köfte de yedim :)
Ama şu var ki 45.000 adım yürümüşüm, dengelerim diye düşünüyorum
Oo süper! Bu 30 km'ye yakın sanırım. Bence de telafi etmişsindir
Çok güzel gidiyorsun Attraente. Bu konuda seni sıkıyorum farkındayım, ama şekere hiç geçiş verme. Burada görüyorum reçeller vs yeniyor, ama kendimden biliyorum 1 kaşık, 1 lokmacık da olsa şeker kilo vermemi cidden durduyor.Çanta litrelik su aldım hem dolaştım hem içtim
Otelde açık büfe kalvaltıdan her günkü kahvaltımı temin edebildim, çantama da iki elma attım
Akşam yemeği olarak dönüş yolunda hafif bir sandviç yedim, elmalarla ara öğün yaptım acıktıkta
Olabildiğince kontrol ettim kendimi ancak yorgunluktan sanırım, ellerim ayaklarım fena halde şiş, vücudumu kocaman hissediyorum:)
Ben 3 gündür şekeri bıraktım şekersiz hiçbişey icemem icmiyorumda artık ne çay ne başka bişey su soda ve genelde arada prtakal suyuTeşekkür ederim:)
Sanırım çayı bırkmam lazım, tam tiryakiyim ben o kadar çok çay içiyorum ki
Bir büyük bardağı yarım şekerle içiyorum epeydir ama tamamen bırakamadım
Bu arada telefonuma bir egzersiz programı indirdim biraz disiplinize olmak adına, bakalım başarırım inş :) Bu arada yeşil çayı şekersiz içebiliyorum, ona öyle başladım ve alıştım ama siyah çay çok zor yaw :)
Çok güzel gidiyorsun Attraente. Bu konuda seni sıkıyorum farkındayım, ama şekere hiç geçiş verme. Burada görüyorum reçeller vs yeniyor, ama kendimden biliyorum 1 kaşık, 1 lokmacık da olsa şeker kilo vermemi cidden durduyor.
Bence de fazla ayakta durmaktandır o şişlik. Beğendin mi Eskişehir'i?
Yeni bir güne merhaba.Gitsin kilolar
Sabah elma sirkeli suyumu içtim.Şimdi de şekersiz kahvemi.Öğlene kadar yemeyi düşünmüyorum.Sanırım yeşil çay iştahımı kapattı.Şiddetle tavsiye ediyorum canlar.Gerçekten işe yarıyor.Şu an 70 kiloyum.Gecen hafta 72 ile başlamıştım.Cumaya 6'lı rakamları görmeyi çok istiyorum.Var mısınız yarışa?Hadi kim çok kilo verecek?
Ben hep bu şekilde kilo verdim.Inşallah yine yanilmam.Uyarın için sağol ama gram gram vermeye iradem dayanmaz.Biran önce bitsin.Verdiğin kadar hızlı geri alırsın, haftada 1 kilo hesabı ile git bence, önümüzde ki haftaya kadar benim hedefim 79,5 hadi bakalım :)
Ben hep bu şekilde kilo verdim.Inşallah yine yanilmam.Uyarın için sağol ama gram gram vermeye iradem dayanmaz.Biran önce bitsin.