HAYIRLI OLSUN BAKALIM İNŞALLAH HEDEFİNİZE ULAŞIRSINIZ .KAHVALTIDA NEDEN KÜP ŞEKER VAR ACABA
ANLADIM AMA KEŞKE ŞEKERSİZ İÇEBİLDİĞİNİZ BİR SIVI TÜKETSENİZ O SAATE KADAR AĞZINIZA HER ATTIĞINIZ YARIM ŞEKER VÜCUDUNUZA SÜREKLİ İNSİLÜN SALGILATIYOR.Şekersiz çay içmeyi başaramadığımdan :) bu konuyla mücadele etmiyorum artık, kıtlama içiyorum çayı, kahvaltıya eklediğim şeker saat 10:40 a kadar içtiğim 5 bardak çayın şekeri =(
Yani konun hayırlısı olsun Attraente. Aramıza hoş geldin
Ben de şekeri sıfırla diyeceğim maalesef. Netten detaylı göz atabilirsin, azıcık da olsa yağ yakımını ciddi sekteye uğratıyor.
Çayın yanında bir hurma ya da incir kırtlıyabilirsin mesela
11 kg çok degil verirsin inşallah:) benim 30 kilo vermem lazim 1 haftadir çayı şekersiz içiyorum.
tamamen bırakmiş degilim yani :/
Ben de çay severim. Bak aromalı çayları tavsiye ederim. Çok kaliteli siyah çaylar oluyor, bergamotlu, ya da meyve aromalı...onları şekersiz içmek gerçekten kolay.Teşekkür ederim:)
Sanırım çayı bırkmam lazım, tam tiryakiyim ben o kadar çok çay içiyorum ki
Bir büyük bardağı yarım şekerle içiyorum epeydir ama tamamen bırakamadım
Bu arada telefonuma bir egzersiz programı indirdim biraz disiplinize olmak adına, bakalım başarırım inş :)
Ben de çay severim. Bak aromalı çayları tavsiye ederim. Çok kaliteli siyah çaylar oluyor, bergamotlu, ya da meyve aromalı...onları şekersiz içmek gerçekten kolay.
Bir de 10 gün zorlasan bir daha asla şekerli içemezsin çayı. Çayın tadı asıl sade çıkıyor
Şekersiz çay içmeyi başaramadığımdan :) bu konuyla mücadele etmiyorum artık, kıtlama içiyorum çayı, kahvaltıya eklediğim şeker saat 10:40 a kadar içtiğim 5 bardak çayın şekeri =(
türkiyede Stevia varmi? Seker yerine Stevia kullanabilirsin-
Hadi yaa, ben belki 10 yaşından beri şekersiz içerim çayı...sanırım birine özenmişim o yaşlarda.Bir kez tam bir ay sıktım, o bahsedilen tadı almak için direndim, sonra bir Pazar sabahı isyan ederek uyandım ve şekerliye devam :) Bitki çaylarını şekersiz seviyorum ama siyah çayı beceremiyorum, bir de çalıştığımdan çok seçenek üretemiyorum kendime, aslında çayın şekerinden büyük sorunlarım var, duygusal açlığım var, mesela şu an aç değilim fiziken ama canım bir şeyler yemek istiyor, naneli sakızla idare ediyorum bir saattirArada bir uğrayın buraya ya, bırakmak istemiyorum :)
çay kilo verdirmiyor mu acabaaTeşekkür ederim:)
Sanırım çayı bırkmam lazım, tam tiryakiyim ben o kadar çok çay içiyorum ki
Bir büyük bardağı yarım şekerle içiyorum epeydir ama tamamen bırakamadım
Bu arada telefonuma bir egzersiz programı indirdim biraz disiplinize olmak adına, bakalım başarırım inş :) Bu arada yeşil çayı şekersiz içebiliyorum, ona öyle başladım ve alıştım ama siyah çay çok zor yaw :)
çay kilo verdirmiyor mu acabaa
Hadi yaa, ben belki 10 yaşından beri şekersiz içerim çayı...sanırım birine özenmişim o yaşlarda.
Şimdi kızacaksın ama Karatay sakız bile çiğnemeyinn diyoriki öğün arası ne kadar uzun olursa iyiymiş, ve vücuda birşey yiyorum sinyali de vermemek lazımmış.
Bedenimizle mutlu olana kadar hepberaber burdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?