Hedefim 11 kg

Sorma, hepsi hain bu ofis ahalisinin. Bizde de bir doğum günü kutlaması icat ettiler, zırt pırt yaş pastalar uçuşuyor. Yaw 30 lu, 40 lı yaşlar insanlarız; anlamıyorum nedir hala bu yeni bir yaş daha aldım coşkusu.

Bizde de vardı o, 2018 itibariyle yönetim kaldırdı, şimdi hediye çeki veriyorlar ama bizim ahali durmuyor ki saat 3 ten sonra herkes market yolunda, gelen geçenin elinde bir şey, abur cuburla aram yok zaten mideme dokunuyor ama illa arada yediğim bir şeyler oluyor, düşman gibiler ya, istemiyorum diyorum iki bisküvi ile mi kilo alacaksın diyor adam ya, tam dayaklık =)

Uyma sakın sen onlara. Gerekirse evde kendin yap getir. Yulafla, elma ile süper tatlar çıkıyor. Geçen ben karabuğdaylı bir kek aldım, resmen enfesti. Mottomuz rafine şeker sıfır olmalı

Varsa böyle tariflerin hayır demem :)
İnternette çok profesyonel görüntülü tarifler var. Ama ben hiç yulaf unu vs uğraşmıyorum. (kendileri çok hızlı tüketilmesi gereken bir mahluk, yoksa hemen mantar üretir)

Bildiğin yulaf ezmesi varya, ona yumurta çırt, peynir, istediğin baharatı kat. Top top şekil ver, fırınla. Al sana tuzlu atıştırmalık.

Ya da yine yulaf ezmesine biraz hindistan cevizi yağı, tarçın, 1-2 kaşık süt, 1 adet rendelenmiş elma katıp fırınla, inan elmalı kurabiyeden hiç farkı yok tad olarak. Yağ şart bile değil.

Sıcak sütte yulaf ezmesini bekletip, içine hurma vs rendeleyerek sütlaçın alasını yapan arkadaşlar da varmış

Günaydın kızlar :)
Dün akşam yemek faslını bir kase soğuk ayran çorbası ile geçirdim, saat 18:30 civarıydı
Ardından şekersiz çay içtim
9 da müthiş bir açlık bastırdı, su içtim, dişlerimi fırçaladım olmadı, yarım dilim ekmeğim üzerine bir parça peynir koyup yedim, baktım hala açım 22:30 da yattım, uyuyabildim Allahtan :)
Bu arada egzersizlerimi yaptım, 26 Nisan'ı ortalama 1.400 kalori ile kapadım

Gelelim bu sabaha,
Maydanoz suyumu içtim
Kahvaltı kalorimi 345 e düşürdüm
Sabah uyandığımda egzersizlerimi yaptım , iyi hissediyorum bugün
Dün gece yaşadığım açlık krizi canımı sıktı, ona bir çözüm bulmam lazım
Bu işe 83,5 kilodan başladım, bir haftadır dikkat ediyordum ama diyet modunda değildim, bu sabah tartıldım 81,5 kiloyum

Zaten yoğurtlu çorba içmişsin ama geç saatlerde açlık krizi gelirse ayran içebilirsin. Gerçekten çok tok tutuyor. Elma da aynı şekilde, ama elma uykunu kaçırır.

Zaten yoğurtlu çorba içmişsin ama geç saatlerde açlık krizi gelirse ayran içebilirsin. Gerçekten çok tok tutuyor. Elma da aynı şekilde, ama elma uykunu kaçırır.

Ay elma içimi kazındırıyor
Leblebi deneyeceğim bu akşam, midemde rahatsız olduğu için meyve, süt vs... seçenekleri direk eliyorum, yoğurtta bugün ara öğünümde var, bir avuç leblebi keser diye düşünüyorum yani inş =)) En olmadı keçiboynuzu deneyeceğim 1-2 tane

Bilmiyorum akşam bir zararı olur mu ama 2-3 hurma, 2 ceviz yiyorum bazen kahvaltı niyetine 3-4 saat tok tutuyor. Belki 1 hurma 1 ceviz de olabilir senin için :)

Bilmiyorum akşam bir zararı olur mu ama 2-3 hurma, 2 ceviz yiyorum bazen kahvaltı niyetine 3-4 saat tok tutuyor. Belki 1 hurma 1 ceviz de olabilir senin için :)

Yani şöyle düşünüyorum günlük aldığım 3000-3500 kalorinin yanında bunlar bir şey değil, 1800 ü geçmezsem her şekilde gidecek kilo zaten

merhaba,kolay gelsin şimdiden.inşallah hedefinize saglıkla ulaşırsınız.
ilk etapta hedefımız aynı.benımde 11 kg vermem lazım.hedef çizelgeme 4 agustos ctesi yazmışım..:)biraz uzun vade sanırım ama sizin 81iniz benım 121imin yanında çok minik kaldı..
allah nasıp ederse bende agustosta 110 belkı 1-2 rakam daha altında olmayı hedeflıyorum..

Allah yardımcınız olsun, 121 ciddi bir rakam, bir rahatsızlığınız mı var

Nasıl gidiyor ATTRAENTE ? Epeydir bildirim yapmamışsın.

Fena gitmiyor, hafta sonundan beri bir tuhaf yoğunluğum var yazamadım bir türlü
Kalori takibine devam ediyorum, 80,50 kilom
Çok yavaş gidiyor, sıkıldım yeminle
Bu arada iş yerinde yemek işi çok sıkıntı oluyor, menüler hep pilavlı makarnalı, evden getireyim diyorum mutfağa yetişemiyorum bir türlü, motivasyonum epey düşük = (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…