hedefeksielli

Rica ederim canım, çok kısa sürede alışırsın da hareketlere ve tempoya. Peşpeşe iki program yaptığın için zorlanmış olabilirsin ama :)

Olabilir :) Ama en sevdiğim tarafı da bu oldu. Diğer programlarda çokkk bitkin oluyordum. Nasıl bir sistem geliştirmişse inanılmaz enerjik hissettim bittiğinde...

Çok tebrik ediyorum. kendim zayıflamış gibi sevindim... 4,6 yı hiç küçümseme... Neredeyse beş kilo... Vücudundan 5 litrelik bir su bidonu attığını düşün...

Çok çok teşekkür ederim destek için :) Bir kilo olsaydı bile sevinirdim! Önce yüzün altına inmek istiyorum. Bunu öyle çok istiyorum ki anlatamam :) Yolda adım adım ilerliyorum bakalım! Bu arada siz ne yaptınız? Diyetisyene gitme cesaretini gösterebildiniz mi ve hafta sonu bir gün kaçamak alternatifini değerlendirdiniz mi?

Bu hafta sonu bir gün kaçamak yaptım. Diğer gün daha iyiydim. Şehir dışında olduğum için kendi yaptığım yemekleri yiyemedim ama yine de sağlıklı alternatifler bulabildim. İnşallah bu hafta sonu daha iyi olurum.
Diyetisyene gideceğim ama önce troidime bir baktırmam lazım. Onun etkisini öğrenmem lazım. Bu hafta işten izin alabilirsem doktora, onun sonucuna göre de hafta diyetisyene gideceğim.

Harika! Umarım bir an önce düzeninizi kurarsınız. :)

Seni tebrik ediyorum.Sana baktıkça,ben de düzenli yemenin arkasını bırakmıyorum.Ben 70 im,ancak biraz tombul bi kızım var.Onun için asılacak.Ona şişko deyip canevinden yaralamalarını hiç istemiyorum.

Jillian 30 day shredde herkes cok guzel sonuc alindigini soyluyor, insallah bu azimle devam edip tamamlarsin ki verdigin enerjiye gore bu isin pesini birakmayacagin belli :) ben de seni takip edip motive olmayi dusunuyorum :)

Tebrik ederim 4.6 kg iyi bir kilo gercekten. Pantolonlarinda bir farklilik vardir kesin. Bol sanslar diliyorum :)

Kizlar merhaba. Ben de biraz kendimden bahsedeyim. 31 yasindayim, bekarim, cocuk yok. Yaz tatiline 60.4 kiloyla girdim ama eylul ortasi tatilden dondugumde 67yi gordum tartida. 2 hafta kadar bunalim bir sekilde takildim, yemeye tam gaz ettim. Birkac gun once silkelenip kendime geldim ve diyete basladim. Bu sabah 65.9u gordum. Yaz basinda cok dar gelen bir kot almistim kendime, su an dizime kadar giyebiliyorum sadece, hedefim yilbasina kadar o kota girmek :)

Seni tebrik ediyorum.Sana baktıkça,ben de düzenli yemenin arkasını bırakmıyorum.Ben 70 im,ancak biraz tombul bi kızım var.Onun için asılacak.Ona şişko deyip canevinden yaralamalarını hiç istemiyorum.

Çok teşekkür ederim harika bir şey yapıyorsunuz çocuğunuza örnek olmak istemeniz ve onu korumaya çalışmanız şahane bir şey :) Bence ona yapabileceğiniz en büyük iyilik kilo sorununa bakış açısını en başından toparlamak olur... Kilonuz az bence dişinizi sıkarsanız kısa sürede sonuç alırsınız. Ben sizin kilonuzda olsam biraz da kas çalışırım. Yani çok fazla değil tabi ama kas çok olunca ömür boyu yakılan kalori artıyor :)

Çok çok teşekkür ederim :) Bundan önceki mücadelelerimi hep az kilo veriyorum diye bıraktım yaş ve yenilgiler arttıkça kaçış kalmadı :) Kıyafetlerde ciddi bir değişiklik yok henüz zaten genelde beli rahat pantolonlar tercih ediyorum çünkü. Ama bollaşma başladı ve bu beni çok mutlu ediyor. Umarım herkes istediği sonuca ulaşır. :)

Şahane! Bence kas çalışın biraz da. Önce tartıda kilo almış gibi görünürsünüz ama uzun vadede kilo verirsiniz. Umarım yeni yıla o pantolonla girersiniz :)

Tebrikler:)))
Azmin çok güzel.

Çok teşekkür ederim destek için :)

29. Gün/26 Eylül Salı: Telefondan giriyorum. Laptopu iş yerinde bıraktım. O yüzden uzun yazamıyorum.

Sabah: Peynir, haşlanmış iki yumurta, erik
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Haşlanmış tavuk, bir dilim tt ekmek
Ara: Bir avuç badem, iki bardak çay
Aksam: Öğlenin aynısı+yoğurt+bir kase mercimek çorbası+salata
Ara: Bir bardak şekersiz hoşaf (sadece meyvenin kendi şekeriyle)

Spor: Az önce bitirdim. Jillian 1 +Powell 1 Özellikle bugün bu saatte kendimle gurur duyuyorum. Bir kez daha sporun enerjiyi arttırdığına inandım! :)

Su: 1 litre. Sabah dünkü soğan suyu yüzünden halen midem bulanıyordu. Bugün kürü yapmadım. Mümkün değil yapamıyorum zaten midemde gastrit var hoca da önermiyor. Pcosu bana hep söylendiği gibi sporla ve kilo vererek yenmeye çalışacağım...

Çok mutluyum ben! Kilo vermeye çalışmak, savaşa devam etmek bile çok mutlu ediyor beni... :) Bugün ayrı ayrı dört kişi bende bir değişiklik olduğunu, enerjimin değiştiğini söylediler olumlu anlamda :) Yeni yıla yüz günden az kaldıııııı! :)

Son düzenleme:
Spor konusunda inanilmaz istikrarsizim. Acik havada yuruyus denedim, haftada iki gun zor yurudum, spor salonuna yazildim, 1 ayda max 5 kere gitmisimdir :) bugun diyet guzel gecti ta ki aksama kadar. Yagsiz sade makarna yedim yogurtla gec bir saatte. 5 tane kucuk top cikolatalardan yedim, birkac avuc da cekirdek ama baslangic icin iyi cunku cok yiyen biriyim.
Insanlarin degistigini fark etmesi cok guzel bi duygu, bana biri zayiflamissin dediginde cok gaza geliyorum.
Haftalik hedefler koyuyor musun kendine?

Gece çok geç saatte spor yapmaya alışık olmayan bünye uyutmadı beni :) Yarın muhtemelen spordan önce uyuyakalırım :)

Kalori azalttıysan şahane çünkü kendi yeme düzenini en iyi sen biliyorsun. Pek çok kez spor denemiş ve bırakmış biri olarak Jillian 30 days shred'i öneririm. Iki gündür yapıyorum ben böyle bir şey görmedim. Zaten yarım saat sıkılmaya fırsat bulamıyorsun :) Ben ne zaman kendime hedefler koysam (haftalık, aylık vs.) sonradan bıraktım mücadeleyi. Hem pcos hem insulin direncim var ve bu kilolarda öyle bir gün oluyor ki ödem fazla oluyor ve tartıda birkaç kilo bile artı sonuç olabiliyor. Şevkim kırılıyordu sürekli benim de... Bu yüzden çok geniş bir hedef belirledim. Bir yılda elli kilo :) Arada alıp verebilirim bile ama düzenli spor ve beslenme düzeni ile bir yıl devam etmek istiyorum. Bakalım sonuç ne olacak :) Ara sıra kendimi hesap yaparken buluyorum bir ayda şu kadar gitse toplamda vs.... :) Sonra hemen kendimi uyarıyorum ve spora başlıyorum :) Imsanlar şimdilik ne oluyor anlayamadılar e o kadar kiloda devede kulak tabi verdiğim :) O yüzden enerji vs. diyorlar muhtemelen :) Ama spor ve azim beni hızlı değiştiriyor gibi hissediyorum. Umarım herkes istediği kiloya iner... ♡

30. Gün
27 Eylül Ça

Sabah: İki adet haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, çay, domates, salatalık, maydanoz
Öğlen: Haşlanmış sebze, yoğurt, bir dilim tt ekmek
Ara: Bir avuç beyaz leblebi, bir bardak çay
Aksam: Öğlenin aynısı+bir kase mercimek çorbası+bir dilim tt ekmek daha
Ara: Bir bardak şekersiz hoşaf
Spor: Jillian 1 +Powell 1

Su: 1,5 litre

çok tebrik ediyorum seni... Çok düzenli bir sistem kurdun. İnşallah bu çabalarının karşılığını alacaksın.

ben 19 yaş halimle ve insülin direncim olmamasına rağmen sürekli diyetimi bozduğum için bir ayda ancak 3 kilo verebildim, o yüzden 4.6yı az görmeyin. Gayet istikrarlı gidiyorsunuz tebrikler:)

ben 19 yaş halimle ve insülin direncim olmamasına rağmen sürekli diyetimi bozduğum için bir ayda ancak 3 kilo verebildim, o yüzden 4.6yı az görmeyin. Gayet istikrarlı gidiyorsunuz tebrikler:)

Çok teşekkür destek için :) Siz de gayet iyi vermişsiniz tebrikler, sevgiler... ♡♡♡

Son düzenleme:
Pazartesiye kadar yurtdışında olacağım işim gereği. Internete girebilir miyim bilmiyorum. O yüzden en geç pazartesi günü yeniden yazarım. Bu üç günde münkün olduğunca spor yapmaya gayret edeceğim. Deftere yazacağım yediklerimi sonra buraya aktarırım. Her ihtimale karşı wasaların büyüklerinden aldım üç paket :))) Bugün susadım çok mutluyum o yüzden :))) Sanırım suyu az tüketme meselesini çözeceğim.
Üç gün sonra görüşmek üzere... :) ♡♡♡

İyi yolculuklar... Yurt dışında damak tadımıza uygun yemek bulmak çok zor oluyor. Hele Avrupa'a gidiyorsan sokaklardaki domuz eti kokusu insan da iştah falan bırakmıyor. En azından ben öyleydim. Bu arada çok dindar birisi de değilim. Ama o hayvanın etinin kokusu benim için dayanılmaz bir şey... Bu nedenle diyet yapmasan da kilo verirsin merak etme...

Çokkkkk yorgunum. Planlanandan geç dönebildim. Orada hiç spor yapamadım. O (yazıyla sıfır) dakika! Kendime nasıl kızgınım anlatamam. Ancak bu da bir tecrübe oldu benim için tabi yolun başında. Gün içinde çok yoğundum, gün sonuna da akşam yemeğine katıl vs. zaman kalmadı. Yemek olarak aşırı olmasa da buradakinden kesinlikle daha fazla tükettim. Kilo aldığımı sanmıyordum ama verdiğimi de sanmıyordum. İnsülin direncini kırmanın tek yolu spor zaten. O yoksa tartıda da oynama olmuyor. Öbür türlüsünü ben yıllardır deniyorum... Akşam yemeklerinde genel olarak protein ağırlıklı geçirdim. Salata+et gibi... Ancak sabah kahvaltılarında buradakinden daha fazla karbonhidrat tükettim. Kahve+kruvasan gibi... Bir de bir gün öğle vakti dondurma yedim çok methedilen bir yerden... İlk yurtdışı sınavımı başarıyla geçebildiğimi söyleyemeyeceğim. Bugün tartı günüydü ve son tartıya göre 200 gram fazla çıktım. 117,8! Aslında ne zaman seyahat etsem vücudum su toplar o yüzden yalnızca 200 gram fazlalık memnun etti beni. Yarından itibaren devam!... Spor yapmayı ve su içmeyi istiyorum!!!

37. Gün / 4 Ekim Çarşamba

Sabah: Çay, Beyaz peynir, mısır unlu yumurta, domates, biber
Öğlen: Cevizli, hellim peynirli, ızgara tavuklu salata, bir dilim tt ekmek
Ara: Bir avuç leblebi, bir adet muz
Akşam: Öğlenin aynısı+ bir kase yoğurt
Ara: Bir bardak yeşil çay

Su: 1 litre
Spor: Jillian Level 1

Özet: Kendimi yeniden başlamış gibi hissediyorum. Neredeyse spor yapmayacaktım hiç. Hemen alışmam gerek! Ayrıca su hemen artmalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…