- 21 Temmuz 2011
- 130
- 138
-
- Konu Sahibi hedefeksielli
Rica ederim canım, çok kısa sürede alışırsın da hareketlere ve tempoya. Peşpeşe iki program yaptığın için zorlanmış olabilirsin ama :)
Çok tebrik ediyorum. kendim zayıflamış gibi sevindim... 4,6 yı hiç küçümseme... Neredeyse beş kilo... Vücudundan 5 litrelik bir su bidonu attığını düşün...
Bu hafta sonu bir gün kaçamak yaptım. Diğer gün daha iyiydim. Şehir dışında olduğum için kendi yaptığım yemekleri yiyemedim ama yine de sağlıklı alternatifler bulabildim. İnşallah bu hafta sonu daha iyi olurum.Olabilir :) Ama en sevdiğim tarafı da bu oldu. Diğer programlarda çokkk bitkin oluyordum. Nasıl bir sistem geliştirmişse inanılmaz enerjik hissettim bittiğinde...
Çok çok teşekkür ederim destek için :)Bir kilo olsaydı bile sevinirdim! Önce yüzün altına inmek istiyorum. Bunu öyle çok istiyorum ki anlatamam :) Yolda adım adım ilerliyorum bakalım! Bu arada siz ne yaptınız? Diyetisyene gitme cesaretini gösterebildiniz mi ve hafta sonu bir gün kaçamak alternatifini değerlendirdiniz mi?
Bu hafta sonu bir gün kaçamak yaptım. Diğer gün daha iyiydim. Şehir dışında olduğum için kendi yaptığım yemekleri yiyemedim ama yine de sağlıklı alternatifler bulabildim. İnşallah bu hafta sonu daha iyi olurum.
Diyetisyene gideceğim ama önce troidime bir baktırmam lazım. Onun etkisini öğrenmem lazım. Bu hafta işten izin alabilirsem doktora, onun sonucuna göre de hafta diyetisyene gideceğim.
28. Gün 25 Eylül Pt
Sabah: Haşlanmış yumurta, lor peyniri, domates, 5 zeytin, çay
Ara: Bir bardak filtre kahve
Öğlen: Izgara kabak, tavuk, yoğurt
Ara: Bir bardak tarçınlı süt
Akşam: Öğlenin aynısı, iki dilim tam tahıllı ekmek
Ara: İki adet kuru incir
Su: 1 litre
Spor: Powell Level 1+ Jillian Level 1
Kalan: 338!
İnanılmaz bir gündü. Bugün tavsiye üzerine Jillian 30 day shred'e başladım. Arkasından çok kolay olduğu için Chris Powell'ın Level 1'ini tamamladım. İkisi toplam 40-45 dk. sürüyor. Ama çok iyi terledim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Dedikleri kadar varmış. Kaslarım ağrıyor. Lakin kardiyoyu tam yapamadım. Bazı yerlerde ayaklarımı fazla kaldırmadım. Ben tavsiye edildiği gibi 10 gün level 1, 10 gün level 2, 10 gün level 3 düzenine uymayacağım. Aralık 31'e kadar 100 gün var. Bu 100 günde tüm levelleri bitirmek ve hepsini en az on gün boyunca uygulamış olmak istiyorum sadece. Neticede obezim ve önemli olan sağlığıma dikkat ederek elimden geldiğince kendimi zorlamak, zorlamak, zorlamak!... Bir de bugün İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürüne başladım. Daha doğrusu başlayayım dedim üç kaşık içmişimdir en fazla. Belki yarım saat boyunca kusmamak için kendimi zor tuttum. Zaten midem çok hassas ve kendisi gastriti veya ülseri olanlara önermiyor bu kürü. Yine de denemek istedim, olmadı... On gün boyunca birer kaşık içeceğim. Belki biraz olsun destekler pcos tedavimi... Midem çok kötü olduğu için suyu az içebildim bugün. Yarın dikkat etmem gerek... Bana Jillian'ı tavsiye eden LezzetliCipetpet'e çok teşekkür ederim. Etiketlemek mümkün mü bilmiyorum. O yüzden böyle teşekkür edebiliyorum. Bir de isteyen olursa diye linkini atıyorum kk'daki grubun...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/jillian-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.480919/
Yarın tartı günüüüü!!!
Tartı sonucunu hemen yazmak istedim :)
117,6!
Mücadeleye 29 Ağustos'ta başladım. Bugün 29. gün :)
Böylece yaklaşık bir ayda toplam 4,6 kg. vermiş oldum! Belki benim kilomda az gibi görünüyor olabilir. Hele de ilk ay için.. Ancak hem pcos hem insülin direnci ile sonuçtan gayet mutluyum. Başta dediğim gibi hiç vermesem, kilo alsam bile devam!!!! İyi ki başladım. İyi ki!!!!!
Seni tebrik ediyorum.Sana baktıkça,ben de düzenli yemenin arkasını bırakmıyorum.Ben 70 im,ancak biraz tombul bi kızım var.Onun için asılacak.Ona şişko deyip canevinden yaralamalarını hiç istemiyorum.
Jillian 30 day shredde herkes cok guzel sonuc alindigini soyluyor, insallah bu azimle devam edip tamamlarsin ki verdigin enerjiye gore bu isin pesini birakmayacagin belli :) ben de seni takip edip motive olmayi dusunuyorum :)
Tebrik ederim 4.6 kg iyi bir kilo gercekten. Pantolonlarinda bir farklilik vardir kesin. Bol sanslar diliyorum :)
Kizlar merhaba. Ben de biraz kendimden bahsedeyim. 31 yasindayim, bekarim, cocuk yok. Yaz tatiline 60.4 kiloyla girdim ama eylul ortasi tatilden dondugumde 67yi gordum tartida. 2 hafta kadar bunalim bir sekilde takildim, yemeye tam gaz ettim. Birkac gun once silkelenip kendime geldim ve diyete basladim. Bu sabah 65.9u gordum. Yaz basinda cok dar gelen bir kot almistim kendime, su an dizime kadar giyebiliyorum sadece, hedefim yilbasina kadar o kota girmek :)
Tebrikler:)))
Azmin çok güzel.
Spor konusunda inanilmaz istikrarsizim. Acik havada yuruyus denedim, haftada iki gun zor yurudum, spor salonuna yazildim, 1 ayda max 5 kere gitmisimdir :) bugun diyet guzel gecti ta ki aksama kadar. Yagsiz sade makarna yedim yogurtla gec bir saatte. 5 tane kucuk top cikolatalardan yedim, birkac avuc da cekirdek ama baslangic icin iyi cunku cok yiyen biriyim.
Insanlarin degistigini fark etmesi cok guzel bi duygu, bana biri zayiflamissin dediginde cok gaza geliyorum.
Haftalik hedefler koyuyor musun kendine?
çok tebrik ediyorum seni... Çok düzenli bir sistem kurdun. İnşallah bu çabalarının karşılığını alacaksın.30. Gün
27 Eylül Ça
Sabah: İki adet haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, çay, domates, salatalık, maydanoz
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Haşlanmış sebze, yoğurt, bir dilim tt ekmek
Ara: Bir avuç beyaz leblebi, bir bardak çay
Aksam: Öğlenin aynısı+bir kase mercimek çorbası+bir dilim tt ekmek daha
Ara: Bir bardak şekersiz hoşaf
Spor: Jillian 1 +Powell 1
Su: 1,5 litre
çok tebrik ediyorum seni... Çok düzenli bir sistem kurdun. İnşallah bu çabalarının karşılığını alacaksın.
ben 19 yaş halimle ve insülin direncim olmamasına rağmen sürekli diyetimi bozduğum için bir ayda ancak 3 kilo verebildim, o yüzden 4.6yı az görmeyin. Gayet istikrarlı gidiyorsunuz tebrikler:)
İyi yolculuklar... Yurt dışında damak tadımıza uygun yemek bulmak çok zor oluyor. Hele Avrupa'a gidiyorsan sokaklardaki domuz eti kokusu insan da iştah falan bırakmıyor. En azından ben öyleydim. Bu arada çok dindar birisi de değilim. Ama o hayvanın etinin kokusu benim için dayanılmaz bir şey... Bu nedenle diyet yapmasan da kilo verirsin merak etme...Pazartesiye kadar yurtdışında olacağım işim gereği. Internete girebilir miyim bilmiyorum. O yüzden en geç pazartesi günü yeniden yazarım. Bu üç günde münkün olduğunca spor yapmaya gayret edeceğim. Deftere yazacağım yediklerimi sonra buraya aktarırım. Her ihtimale karşı wasaların büyüklerinden aldım üç paket :))) Bugün susadım çok mutluyum o yüzden :))) Sanırım suyu az tüketme meselesini çözeceğim.
Üç gün sonra görüşmek üzere... :) ♡♡♡