hedefeksielli

47. Gün / 14 Ekim Ct

Sabah: Süt (2 bardak), 1 yumurta (haşlanmış),
Beyaz peynir, Domates, Nane, Kekik, z.yağı (bir tatlı kaşığı), bir dilim etimek (tuzsuz)
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Yoğurtlu karnabahar salatası, bir dilim tt ekmek, bir bardak elma hoşafı (tüm tencere bir kaşık şekerle pişti)
Ara: Bir ceviz içi
Akşam: Öğlenden kalan salatadan bir kase, 4 adet ızgara köfte, ızgara sivri biber, domates
Ara: Üç adet erik

Su: 2 litre
Spor: Jillian Level 1 + Powell 1 + 20x3 kol hareketleri

Özet: Mücadeleye başladığımdan beri en mükemmel gün bu olabilir!

50. Gün / 17 Ekim Pt

Sabah: Süt (1 bardak), 1 yumurta (haşlanmış), kaşar peyniri, salatalık, nane, bir dilim tuzsuz etimek
Öğlen: İki tabak haşlanmış kabak ve yoğurt
Ara: Beş adet badem
Akşam: Öğlenin aynısı+ iki dilim tt ekmek
Ara: İki adet mandalina

Su: 1,5 litre
Spor: Jillian Level 1 + 20x3 kol hareketleri

Bu hafta çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. buraya uğrayamıyorum. ama merek etmeyin diyete devam ediyorum. Spor da iyi gidiyordu ama iki gündür yapamadım. İnşallah bu akşam, olmazsa yarın sabah tekrar başlayacağım. Cuma günü bir kaç yüz gr da olsa vermiş olmayı diliyorum.
Dün ki mönüm:
Kahvaltı: bir yumurta, iki parmak kadar peynir, yeşillik, bir dilim ekmek(ekmeği biraz azaltayım diyorum. Diyetisyen üç dilim demişti ama bana çok geliyor)
ara: bir mandalina, bir küçük süt.
öğle: yeşil mercimek çorbası, salata, yoğurt, bir dilim ekmek
ara: mandalina, süt
akşam: bir kase çorba, bir adet tavuk pirzola, salata, yoğurt, bir dilim ekmek,
ara: tarçınlı süt

Herşey süper gitti. Ne açlık krizi yaşadım ne de canım birşey istedi. Ama akşam kızıma meyve hazırlarken farkında olmadan bir iki tane üzüm atmışım ağzıma... çok önemli değil tabi... Ama yemenin biraz da el alışkanlığı olduğunu anladım. Biz kadınlar bir şeyler hazırlarken, yemek yaparken küçük küçük de olsa ağzımıza atıyoruz, tadına bakıyoruz. Özellikle bizim gibi insülin direnci olanlar için iyi bir durum değil bu...

Dünkü menüm:
Kahvaltı: bir yumurta, iki parmak kadar peynir, yeşillik, bir dilim ekmek
ara: bir mandalina, bir iki kaşık yoğurt
öğle: bir kase tarhana çorbası, salata, yoğurt, bir dilim ekmek
ara:iki mandalina
akşam:4-5 kaşık susuz nohut, bir kase cacık, bir dilim ekmek
ara: bir bardak çörek otlu süt.

Su:2 litre
Maalesef yine spor yok. yarın tartılacağım bakalım değişen birşey var mı?

siz daha iyisini yapacaksınız eminim.

Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız :)

53. Gün / 19 Ekim Pe

Sabah: Tarçınlı süt, bir dilim etimek, domates, beyaz peynir, örgü peyniri, nane, z. yağı (1 kaşık)
Öğlen: İki tabak haşlanmış karnabahar ve yoğurt
Ara: Bir avuç sarı leblebi
Akşam: Dört ızgara köfte, iki dilim tt ekmek
Ara: İki adet mandalina, bir avuç badem

Spor: Jillian Level 1

Dünkü menüm:
Kahvaltı: bir yumurta, iki parmak kadar peynir, yeşillik, bir dilim ekmek
ara: bir mandalina, bir bardak süt
öğle: nohutlu salata, ayran
ara: iki mandalina, ayran
akşam: beş-altı kaşık kıymalı karnabahar yemeği, salata, ayran, bir dilim ekmek
ara: çörekotlu süt

Su:2 litre
Spor: maalesef yine yok...

Diyet ve su çok iyi gidiyor. Hiç bir sorun yaşamıyorum. Ama bu hafta yine spor konusunda başarısızım. Hiç tam olmuyor zaten. Geçen hafta da diyette ufak tefek kaçamaklarım oluyordu. Herşeyi ne zaman tam yaparsam zayıflama hızım o zaman artacak sanırım.

Şimdi asıl mesele yani tartı... 110,3 çıktım. Yani geçen haftaya göre 500 gr vermişim. yarım kilo için bile çok sevindim. Şöyle kaba bir hesap yaptım. haftada yarım kilo bile versem ayda iki kilo yapar. Buda yılda 24 kilo demektir. ben 86 kiloya kadar düşerim. Şuandaki halimden kat kat daha iyidir değil mi? İki ileri bir geri olsa da devam etmek benim yararıma... Çocukça kendimi teselli mi ediyorum ne? Neyse yola devam...

Tebrik ederim! Kilo verilsin yeter bence de....

Tebrik ederim! Kilo verilsin yeter bence de....
merhaba cnm..
Cnm şimdiye kadar ne kadar yol katettin acaba.. tesadüfen şimdi gördüm günlüğünü..bende 102 kilodan 75 kilo ya düştüm..yaklaşık 8 ayda.. boyumuz da aynıymış.. ben hamileliklerde kilo aldım hep şimdiki hedefim 70

Merhabalar ... bütün yazdıklarınızı tek seferde okudum kendinizi anlatışınız azminiz ve aldığınız sonuçlar beni çok mutlu etti hayran hayra okudum desem yeridir sayfalar aktıkça kendi kendime nolur bırakmamış olsun dediğimi duydum lütfen bırakmayın ne yapmanız gerektiğini kendinizi çok iyi biliyorsunuz .

Merhaba tebrik ederim yetmişlere inmişsiniz bravo! Yeni hedefinize de kısa sürede ulaşmanızı dilerim. :) Ben 122,2 kg. ile başladım. Şu an 116'lardayım yani yaklaşık 6 kg. civarı kilo verdim. Yaklaşık 55 günde... Benim kilolarım sağlık problemlerimin (pcos, indsülin direnci, testeron fazlalığı vs.) ve iştahımın eseri. Hamilelik yaşamadım, yaşasam neler olurdu bilemiyorum :) Ancak her durumda hayatımın kalanında hamile kalacak olsam da menapoza girecek olsam da yalnızca biraz daha yaşlanacak olsam da kilo vermem gerektiğini biliyorum. Sağlığımı iyileştirmek istiyorum. Bu nedenle bir an önce bunlardan kurtulmak istiyorum sağlıklı bir şekilde. Bu işi otuzlu yaşlarda çözmek biraz zor ama imkansız olduğunu düşünmüyorum... Tekrar tebrik ederim sizi ve destek için çok teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için. Büyük mutluluk duydum :) Ben 365 gün boyunca yılmadan deneyeceğim sonuç ne olur bilemiyorum ama bir kez olsun yapacağım bunu. Buraya mümkün olduğunca sık yazmaya çalışıyorum bunun iki sebebi var. Birincisi gerçekten beni motive ediyor ve disipline sokuyor buraya yazmak ikincisi de o kadar ümitsizdim ki kilo vermek konusunda, bu işi başarabilirsem ve benim gibi bu işin başarılamayacağına inanmış birileri varsa onlara biraz olsun umut vermek... Umarım kilo vermek isteyen herkes bunu başarır... Sevgiler...

Sizinle aynı mantık ile açmış olduğum bir spor günlüğüm var benim ulaştığım sonuçları görüp başkalarıda feyz alsın yapabileceğine inansın diye.. Bende 87 kilodan önce 58 lere geldim şimdi 61 kiloyum gerçekten kolay bir süreç olmuyor alışana kadar ama siz artık kaç günü geride bıraktınız iyice adapte emin adımlarla yürüyorsunuz , sabır ve azminiz hiç eksilmesin .Takipteyim :)

Yılmayın bence de.. size spor olarak leslie 1mili tavsiye ediyorum.. basit bi spor.. üstelik sizi fazla zorlamaz akşamda en geç 7den sonra meyve bile yememenizi..

Yılmayın bence de.. size spor olarak leslie 1mili tavsiye ediyorum.. basit bi spor.. üstelik sizi fazla zorlamaz akşamda en geç 7den sonra meyve bile yememenizi..

Teşekkür ederim tavsiyeler için. Spor olarak Leslie 5 mile ile başladım zaten, şimdi Jillian'a devam ediyorum. Yakında da bir spor salonuna kaydolmayı düşünüyorum. Akşam da mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum. Eğer çok acıkırsam yoğurt veya meyve yiyorum. Umarım isteyen herkes hedefine ulaşır. Sevgiler...

60. Gün / 26 Ekim Ça

Sabah: Şekersiz çay, iki dilim tam tahıllı ekmek, tulum peyniri, nane, kekik
Öğlen: Haşlanmış tavuk, haşlanmış patates, yoğurt
Ara: Bir avuç badem
Akşam: Bir tabak domates çorbası, iki adet ızgara hindi, iki dilim tt ekmek
Ara: İki adet mandalina

Spor: Jillian Level 1

Yeni kilom: 114,8!

çok sevindim sanki ben verdim o kadar... tam olarak 7.400 gr gitmiş bu çok güzel .)) başından beri sizi takip takip ediyorum bir an bıraktınız sandım üzüldüm bir kaç gün yazmayınca...lütfen mücadelenizi bırakmayın. sevgiler

Merhaba. Biraz ara vermek zorunda kalıyorum bu ara çünkü inanılmaz yoğunum ama tam gaz devam ediyorum. Hatta son sağlık sonuçlarım da oldukça iyi. Kolesterolüm ve testesteron seviyem düşmüş! Mücadeleye devam kısacası! Destek için çok teşekkürler... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…