Günaydın cnm sana da geçmiş olsun zorlama fazla dicemde birakincada soğuyor insan spordanGunaydin kizlar. Dun spor yapamadim. Sag bacagim cok fena cekmeye basladi çünkü. Bugun sabaha aci turk kahvesiyel basladim. Tarcinli zencefili zerdecalli yogurt ve 4 hurma kahvaltim. Bacagimin cekmesi gecer de 2 gunluk sporumu bereber yaparim umarim.guzel gunumuz olsun bugun.
Aynen canim. Dun cok istekliydim . Aksam yapmayinca sabah da hic icimn istemediGünaydın cnm sana da geçmiş olsun zorlama fazla dicemde birakincada soğuyor insan spordan
bencede pes etme yapa yapa bir bakmişsin alişmişsin canmAksam islim kebabi birau pirinc pilavi salata yedm öndende yogurt corbasi bugdayli. Aksamada nesquick ictm bugunde pek iyi olmadi sanirm bu zayiflama isini ben yapamiycamama pes etmiycem hemen
iyi o zaman bu yaz mevsiminde dindurma cok iyi gidiyorHayır canım dondurmacida yiyorum. Kullandigi her malzeme hakiki. Hazırların kalorisi daha yüksek, o yüzden belirtmek istedim.
Ama evde de yapılabilir hakiki salep lazım onun için.
GünaydınnnnGünaydın kızlar
İnşallahhhGunaydin kizlar kahvalti olarak bol salatalik bol domatesten olusan bir kase hazirladim hepinize kacamaksiz gunler :)
Ne güzellllGünaydın kızlar bende sabah kalkınca maydonoz limon kürümden içtim bir bardak egzersiz yaptım şimdide iki haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği yedim
Afiyet olsunnKahvaltı sonrası sade kahve içiyorum. Kalkın sizde yapın karşılıklı içelim.
Afiyet olsunnnBende çay keyfisi :) afiyet olsun herkese
MerhabaSayfamız zayıflamak ve fit olmak isteyen tüm herkese açıktır açılış 15 haziran 2018 herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim hem eğlenelim hem zayıflayalım birlikte varmı sınız
O zaman duamızı edip başlayalım
Eki Görüntüle 2159201
ASIL TARTI CUMA GÜNÜDÜR
KONTROL TARTI PAZARTESI
15.06.2018 start verdik
1.glstn99=15haziran 67 kg baslangic
22haziran=65.9kg
2.@Bitterlokumu=65,55kg
22haziran=65.5kg
3.@asya_01=75kg
22haziran=75kg
4.@sweedy=60kg
22haziran=59kg
5.@lapland=59.20kg
22haziran=59.6kg
6.@shamanqueen=65.5kg
22haziran=62.2kg
7.@Ece_ce=66kg
22haziran=66.4kg
8.@peritozu35i=82kg
22haziran=
9.@guka258=77.4
22haziran=77.4kg
10.@elvan7=75.4kg
22haziran=
11.@liliyaa=62kg
22haziran=60.9kg
12.@sss35=64,1
22haziran=63.9kg
13.@kakaovanilya=
22haziran=tatilde
Cnm sen cuma takımındayım dememismiydinMerhaba
Beni de ekleyebilir misiniz
Bu sabahki kilom 67.00
EvettCnm sen cuma takımındayım dememismiydin
Teşekkür ederim kendimi tanitayim boyum 1.55 kilom 66.8 hedefim 57 inşaallah. 39 yaşındayım 3 çocuğum var.Gecen yaz 57 ye düşmüştüm ama aşırı yemeyle tekrar aldim.Sporada başlamayı düşünüyorm evde düzenli olamıyorum .Hg cnm tabiki katılabilirsin aktif ve azimli olacaksan neden olmasın bi kendini tanitirmisin biy kilo yaş vs.
Afiyet olsunKahvaltı
2 h.yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
1 çatal helva çay
ilk egzersizimi yapmış oldum müthiş zorlandım hamlamisimBugünkü egzersizleriniz hadi kolay gelsin guzeller
Ayakta Bisiklet Mekiği x 26
Süpermen ve Yüzücü x 20
Yan Yatarak Bacak Açma
Sol Bacak x 20
Sağ Bacak x 20
Kelebek Tekmeler x 22
Plank 40 Saniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?