Ben orda da yasak var diye biliyorum takım kaptanına sordun mu sonra ordan diskalifiye olmaEvett
İlk bi takıma girdim
Ordan çıktım, sorun yaşamıştım
Şimdi cuma takımındayım ama orada başka zayıflama tipiklerine yaZma yasağı yok
Aynı yaştayız benimde iki oğlum var kilo da aynı ama benim boy163Teşekkür ederim kendimi tanitayim boyum 1.55 kilom 66.8 hedefim 57 inşaallah. 39 yaşındayım 3 çocuğum var.Gecen yaz 57 ye düşmüştüm ama aşırı yemeyle tekrar aldim.Sporada başlamayı düşünüyorm evde düzenli olamıyorum .
Bravoilk egzersizimi yapmış oldum müthiş zorlandım hamlamisim
Seni de ekledim listeye cnm hadi hayırlı olsun basarilarAynı yaştayız benimde iki oğlum var kilo da aynı ama benim boy163
Allah kabul etsin cnm inşallah hedefin olurGünaydin kizlar ben bugun niyetliyim.
Sahur menüm : 1 salatalik 1 armut 1 caybardagi kefir ve bol Su :)
Buna ragmen sabah 66 kilo cikmam da beni cok motive etti bu hafta insallah 65 hedefim :)
Aaa öyle miBen orda da yasak var diye biliyorum takım kaptanına sordun mu sonra ordan diskalifiye olma
hoşgeldin canm insallah kilo veririz hep beraberTeşekkür ederim kendimi tanitayim boyum 1.55 kilom 66.8 hedefim 57 inşaallah. 39 yaşındayım 3 çocuğum var.Gecen yaz 57 ye düşmüştüm ama aşırı yemeyle tekrar aldim.Sporada başlamayı düşünüyorm evde düzenli olamıyorum .
allah kabul etsin canmGünaydin kizlar ben bugun niyetliyim.
Sahur menüm : 1 salatalik 1 armut 1 caybardagi kefir ve bol Su :)
Buna ragmen sabah 66 kilo cikmam da beni cok motive etti bu hafta insallah 65 hedefim :)
Şimdi cevap geldi, takım kurallarına uyduktan sora öyle bi yasak yokmuş sevindimBen orda da yasak var diye biliyorum takım kaptanına sordun mu sonra ordan diskalifiye olma
OkAaa öyle mi
Kuralları iyice okudum
Hiç yazmıyo Emin’im
Özel mesajla sorup döneyim sana
Tamam ozaman hg aramıza cnm listeye ekliyorum seni deŞimdi cevap geldi, takım kurallarına uyduktan sora öyle bi yasak yokmuş sevindim
Tamam hoşbulduk sağolasınTamam ozaman hg aramıza cnm listeye ekliyorum seni de