Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler canim :)cok guzelll tebriklerrr shamanqueen
Kızlar bugün spor yapamicam sol bacağında varisin biri patlamış baldirim mosmor hiç bakmadım iki gündür ağrıyordu bende yorgunluktan kas ağrısı saniyordum ağrı kesici icio durdum
Almaktansa 1 kilo bile iyi yaniiTek başına diyet daha kolay dimi:) ben de eşim gelmeden olabildiğince zayıflamak istiyorum. Hoş o yokken sadece 1 kilo vermişim
ev yapimi dondurmayi senmi yapiyon kolay ve hafif mi canmAkşam yemeğim karpuz. Aralarda kuru uzum yedim. Bide yarım porsiyon ev yapımı dondurma. yani 100 Gr kadar
ooooo seni tutabilene aşk olsun ❤Haydi kızlar kim tutar bizi. Şurda 2 ay sonra citir olmak varayyy ne gaza geldim bee yaaaa
ayy gercek ama malesef bir bakiyoz zamn su gibi akmiş
ayy gercek ama malesef bir bakiyoz zamn su gibi akmiş
Aynen arkadaşimizi tebrik eder hakkini teslim ederizshamanqueen cnm bu haftanın kupası sana ilk sayfaya isminin karşısına koydum tebrikler bu azminin sende devamını diliyorum bize de bulaşmasını temenni ediyorum
kola harici çok iyi menuuAyyy tesekkurler cok sevindiim :)
Kizlar bugunku menunu paylasayim:
Sabah 2 salatalik
Ara bir bardak kola zero , sade turk kahvesi
Oglen 1 yesil elma, kucuk boy americano
Aksam peynirli tavuklu salata, diyet kola
Gece sade turk kahvesi
Çok gecmiş olsun biraz ara ver spora diyetle devam et yoksa dahada kalici ağrilarin olur mazallahKızlar bugün spor yapamicam sol bacağında varisin biri patlamış baldirim mosmor hiç bakmadım iki gündür ağrıyordu bende yorgunluktan kas ağrısı saniyordum ağrı kesici icio durdum
Hayır canım dondurmacida yiyorum. Kullandigi her malzeme hakiki. Hazırların kalorisi daha yüksek, o yüzden belirtmek istedim.ev yapimi dondurmayi senmi yapiyon kolay ve hafif mi canm
Hg cnm tabiki katılabilirsin aktif ve azimli olacaksan neden olmasın bi kendini tanitirmisin biy kilo yaş vs.Hayırlı geceler bayanlar araniza katilabilirmiyim kilo verme çareleri arıyorum defalarca aldim verdim geçen yazdan bu yana 9 kilo almışım acilen toparlanmam gerek .
Ewet cnm bugün sabah yürüyüşe cikayim dedim çok ağır geldi bacaklarım dur bakalım ilerleyen saatlerde cardio yapmaya calısıcamÇok gecmiş olsun biraz ara ver spora diyetle devam et yoksa dahada kalici ağrilarin olur mazallah