- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Ozaman duz 95mi diyim ben regl dönemini çok ağır gecırıorum ped tutmuyor mesela ayıptır solemesı bebek bezi koyuyorumBende farketmisti bi 300 gram kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman duz 95mi diyim ben regl dönemini çok ağır gecırıorum ped tutmuyor mesela ayıptır solemesı bebek bezi koyuyorumBende farketmisti bi 300 gram kadar.
İnşallah canım bende bekarken 53 dün sonra evlen cocuk evden çıkma eşim kıskanıyor dıe sonra ol 111 kılo şimdi ugras vercem dıeİşte hedefe son 4 kilo kala çok sinir bozucu oluyor:) inşallah olursun canım ben 75 ile başladım.
İyiki doğdun canım nice sağloklı mutlu yılların olsun inşallah mutlu senelerkızlar bugün benim doğumgünüm 40.yaş maşallah :))
iş yerinde arkadaşlar pasta almışlar çok küçük bi dilim yedim mecburen ama başka bişey yemedim bi saat bu sıcakta yürüyüşe çıktım onu eriteyim diye şimdi madensuyu içiyorum
Gerçekten mi haftaya cuma gerçek kilon belli olurOzaman duz 95mi diyim ben regl dönemini çok ağır gecırıorum ped tutmuyor mesela ayıptır solemesı bebek bezi koyuyorum
Gerçekten günlük deıstırıorum bide sabah koyuyorum akşam deısıorum cok şiddetli oluyorumGerçekten mi haftaya cuma gerçek kilon belli olur
Allah seni 2 katı olmuş :)) verirsin ohh ne güzel eskisi gibi şık şıkıdım:)) yaşın kaçtı ?İnşallah canım bende bekarken 53 dün sonra evlen cocuk evden çıkma eşim kıskanıyor dıe sonra ol 111 kılo şimdi ugras vercem dıe
Eşim saolsun 5bucuk senedi evliyim dışarı salmadı kıskanclıkdan evde otur cocukda dogunca iyice abarttmmyemeyı oldu 111 smdı 95 ugrasıorum 55 e düşmek içinAllah seni 2 katı olmuş :)) verirsin ohh ne güzel eskisi gibi şık şıkıdım:)) yaşın kaçtı ?
1.sayfada önerdigin egzersız hareketlerine başladım 2 gündür yapıorum düzenli cok faydası var gercekden çünkü 2 gündür kaslarım ağrıyor
Hahahaha ben yaparım cnmya bişey farkettim ben, kilo verince yuvarlak olan popom düzleşmiş:/ ne biçim duruyor. Squat yapmam lazım ama üşeniyorum. Biri benim yerime yapabilir mi:))
dayanamayıp ikisindede tartılıyorum bazen evde unutuyorum tartılmayıKız o nasıl bir ortalama almadır düz 60 de bari :)) tek bir tartıda tartıl böyle sağlıklı olmaz ki
Akrep mi burcun? Olur olur anamm kardeşimin yaşındasın:) benim de kızım var 10 aylık :)Eşim saolsun 5bucuk senedi evliyim dışarı salmadı kıskanclıkdan evde otur cocukda dogunca iyice abarttmmyemeyı oldu 111 smdı 95 ugrasıorum 55 e düşmek için
Yas 20 ekimde 21 :)
teşekkür ederim cnmcmİyiki doğdun canım nice sağloklı mutlu yılların olsun inşallah mutlu seneler
Evet :) inşallah evet küçük evlendım malesef kaçarak 15 yasındaydım :) benim kızım 4bucuk yasındaAkrep mi burcun? Olur olur anamm kardeşimin yaşındasın:) benim de kızım var 10 aylık :)
ben hemen hemen hergün yaparım onun için düzleşme yok cnm çok faydası varya bişey farkettim ben, kilo verince yuvarlak olan popom düzleşmiş:/ ne biçim duruyor. Squat yapmam lazım ama üşeniyorum. Biri benim yerime yapabilir mi:))
Ben de akrebim:) Allah bağışlasın canımEvet :) inşallah evet küçük evlendım malesef kaçarak 15 yasındaydım :) benim kızım 4bucuk yasında
Ben de yapsam iyi olacak çok tembelim ya of. Ama bugün uzuuun bir yolu yürümeyi planlıyorum.ben hemen hemen hergün yaparım onun için düzleşme yok cnm çok faydası var
Cok tesekkurler amin :) lavaboya gittim tekrar tartıldım 94.800 cıkdım aceba dogrumu tartıoBen de akrebim:) Allah bağışlasın canım