Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar tabi kendini bi tanıtırsan seviniriz boy yaş kilo evlimi vsBende katılabılırmıyım musade varsa :) glstn99
Hg cnmHello kizlar nasilsiniz? Tatilden dondum pazartesi, calismak nasil zor geliyor anlatamam neler yapiyorsunuz diye bir ugrayayim dedim.
İyiyiz aynı işte :) kolay gelsin:)Hello kizlar nasilsiniz? Tatilden dondum pazartesi, calismak nasil zor geliyor anlatamam neler yapiyorsunuz diye bir ugrayayim dedim.
kızlar selam 1 saat avmye gidiş geliş tempolu yürüdüm. akşama da 1 tabak yeşil fasulye ve yoğurt yedim
Bugün dişçiye gittim azı disim i nerdeyse kaybedebilirmişim oydu resmen bukadar yogunlugumda bide onun ağrısı tuz biber oldu giremedim oyuzden
Teşekkürler cnm ben koptum iyice diyetten spordan pazardan beri spor yok bu pazar yola cikicaz hala regl olamadım tatilim güme gitmez inşallah offfGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımTeşekkürler cnm ben koptum iyice diyetten spordan pazardan beri spor yok bu pazar yola cikicaz hala regl olamadım tatilim güme gitmez inşallah offf
Teşekkürler cnm ben koptum iyice diyetten spordan pazardan beri spor yok bu pazar yola cikicaz hala regl olamadım tatilim güme gitmez inşallah offf
Merhaba canım bugün hep içimden geçtin biz iyiyiz çok şükür sende ne var ne yok yine tatil yapmişsinHello kizlar nasilsiniz? Tatilden dondum pazartesi, calismak nasil zor geliyor anlatamam neler yapiyorsunuz diye bir ugrayayim dedim.
Çok geçmiş olsun canımBugün dişçiye gittim azı disim i nerdeyse kaybedebilirmişim oydu resmen bukadar yogunlugumda bide onun ağrısı tuz biber oldu giremedim oyuzden
Tabiki evliyim yaşım 21 olucak ekimdeSlm kızlar tabi kendini bi tanıtırsan seviniriz boy yaş kilo evlimi vs
Saol cnmGeçmiş olsun canım
Ewet inşallah cnm gerçekten bu aralar çok yoruldum hiçbirşeye yetişemiyorum gibi geliyorTatil dönüşü toparlarsın canım dinlenmek iyi gelecektir
Saol kuzuÇok geçmiş olsun canım
Ooo süper başlangıç yapmissi cnm çok gençsin cabuk verirsin azimli olursanTabiki evliyim yaşım 21 olucak ekimde
1 kızım var 4bucuk yaşında 5 yıllık evliyim
Kilom 96.400
Boy 1.56
111 kıloydum 35 gunde 96ya indim aranıza katılarak daha motive bir şekilde
Devam etmek istiyorum :)