dışarı çıktın mı acaba:) çok dağıtma kız :))Aksam yemegi 1.5 kase bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim beyaz ekmek. Disari cikicam gece o yuzden rejim bu aksam yine bozulacak :)) gece pek cikmamaya calisiyorum bir suredir, sadece haftada birkac kez aksam yemegi olarak salata falan yiyip donuyorum eve ama bu kadar asosyallik bunyeye ters :)) bi de cuma gecesi evde oturamicam kizlar daral geliyo bana bu gecelik izin kagidimi verin :))
1000 kalori çok az ki zaten.Bugun tam 1000 kalori aldim hesaplarima gore 1000den az ama ben 1000 olarak aliyorum. Ceske aksamlari daha az yesem..ben gunduzleri cok az yitorum.aksam biraz kaciriyorum.sanirim ben bundan kaybediyorum
Daha cikmadim bir saate kadar cikicam, az dagitirim :))dışarı çıktın mı acaba:) çok dağıtma kız :))
Ben de pek gec yememeye calisiyorum ama spor hocasi bir arkadasim var, o hep diyor ki aksam yemegini gece 10da da yiyebilirsin onemli olan o gun totalde aldigin kalori. Takip eden iki uc gun kilon fazla cikabilir ama daha sonrasinda vucut adapte olunca kilo duser ve normale doner diyor. O mesela genelde 9 9bucukta yiyor ve sixpackli bir adam, nerdeyse hic yagi yok ve aksam yemegini gec yemekten korkmayin der hep ama ben yine de inatla 6-7 gibi yemeye calisiyorum :))1 tabak bezelye. 1 kase yoğurt. 1 küçük kase tarhana çorbası. ama çok geç yedim ya saat 8 :/
Bende yatmadan 2 saat öncesine kadar yiyebilirsin diye duymuştumBen de pek gec yememeye calisiyorum ama spor hocasi bir arkadasim var, o hep diyor ki aksam yemegini gece 10da da yiyebilirsin onemli olan o gun totalde aldigin kalori. Takip eden iki uc gun kilon fazla cikabilir ama daha sonrasinda vucut adapte olunca kilo duser ve normale doner diyor. O mesela genelde 9 9bucukta yiyor ve sixpackli bir adamdir kendisi, nerdeyse hic yagi yok ve aksam yemegini gec yemekten korkmayin der hep ama ben yine de 6-7 gibi yemeye calisiyorum :))
Acikcasi bazen ben de onu dusunuyorum. Bir de sunu dusunuyorum, mesela diyet yaparken 6 6bucukta yiyoruz ve yatana kadar baska bir sey yemiyoruz ve kucucuk bir kacamakta ertesi gun arti goruyoruz. Vucut uzun sure erken yemekten sonra saatlerce besin almayinca kucuk bir kacamagi bile depolamaya mi calisiyor acaba? Belki de 8 8bucukta yesekn, yemekten birkac saat sonra da saglikli bir atistirmalik yesek, ilerleyen haftalarda gec saatte cikolata ya da biskuvi yedigimizde belki tartida arti gormicezBende yatmadan 2 saat öncesine kadar yiyebilirsin diye duymuştum
Bazende düşünüyorum acaba 18 den sonra bir şey yemeyince metobalizmamız yavaşlıyor mu
bana mantikli geldi sanki.Acikcasi bazen ben de onu dusunuyorum. Bir de sunu dusunuyorum, mesela diyet yaparken 6 6bucukta yiyoruz ve yatana kadar baska bir sey yemiyoruz ve kucucuk bir kacamakta ertesi gun arti goruyoruz. Vucut uzun sure erken yemekten sonra saatlerce besin almayinca kucuk bir kacamagi bile depolamaya mi calisiyor acaba? Belki de 8 8bucukta yesekn, yemekten birkac saat sonra da saglikli bir atistirmalik yesek, ilerleyen haftalarda gec saatte cikolata ya da biskuvi yedigimizde belki tartida arti gormicez
yav he he adam spor yapıyor gece saat 3te bile yese olur. akşam yemeği en geç 7de yenmeli bence.Ben de pek gec yememeye calisiyorum ama spor hocasi bir arkadasim var, o hep diyor ki aksam yemegini gece 10da da yiyebilirsin onemli olan o gun totalde aldigin kalori. Takip eden iki uc gun kilon fazla cikabilir ama daha sonrasinda vucut adapte olunca kilo duser ve normale doner diyor. O mesela genelde 9 9bucukta yiyor ve sixpackli bir adam, nerdeyse hic yagi yok ve aksam yemegini gec yemekten korkmayin der hep ama ben yine de inatla 6-7 gibi yemeye calisiyorum :))
yatmadan 4 saat öncesinde yersen gece yağ yakımı oluyormuş.Bende yatmadan 2 saat öncesine kadar yiyebilirsin diye duymuştum
Bazende düşünüyorum acaba 18 den sonra bir şey yemeyince metobalizmamız yavaşlıyor mu
canım sen ekmek makarna yiyorsun . en azından makarna yemeNe guzel yazmissiniz..evet simdi bende azicik maras dondurmasi yedim...bende aksam en gec 7de aksam yemegi olayini bitiriyorum.
Dediginiz gibi merobolizma yavasliyor mu nedir...
Benim tartim hic ic acici degil
Aynen canım heyecanlıyım ben de Nisan ayı içinartık nisan ayındayız ya az kaldı