Pazartesi oldum canımSuveybe13 canım ameliyat oldun mu nasılsın?
Pazartesi oldum canım
Bugün bende sağlıklı bir şekilde kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
Peynir
Yeşil çay
Tekrar çok geçmiş olsun canım nasılsın daha iyisin heralde diyet sahalarına tam gaz döndüğüne görePorsiyonları mi küçük tutmaya çalışacağım bakalım o zaman nasıl olacak
Amin canım çok sağol en önemlisi sağlık hala tam iyilesmedim ama toparlanmaya başladımTekrar çok geçmiş olsun canım nasılsın daha iyisin heralde diyet sahalarına tam gaz döndüğüne göresağlık gibisi yok raabim tekrarından beterinden korusun
Bunada şükür canım bikaç güne hiçbirseyin kalmıycak inşallah merak etmeAmin canım çok sağol en önemlisi sağlık hala tam iyilesmedim ama toparlanmaya başladım
çok mu zor sütü temin etmesi?Selam kizlar. Tekrar gecmis olsun canimSuveybe13
Kahvalti avokadolu tost, 5-10 tane yaban mersini.
Ogle 1 kase az yagli patates salatasi, 2-3 kasik bogurtlenli yogurt (hazir almadim, yogurda kendim ekledim bogurtlenleri)
Ofisimde de sut bitti, 3 tane ikisi bir arada ictimcok kaloriliymis bunlar ya. Bir paket 62 kalori falan
Dun markete gittim ama unuttumçok mu zor sütü temin etmesi?
Ben de doymuyorum ya. Canim gunlerdir hamburger ve patates kizartmasi cekiyorşimdi pırasa ve yoğurt yedim. doymuyorum ya la
tamam öyle yap sakın şimdi yeme :)Ben de doymuyorum ya. Canim gunlerdir hamburger ve patates kizartmasi cekiyornisan ayinda 4 kilo verirsem mayista 2 gun izin vericem kendime :))