HEDEF: ** haftada 1 kilo **

yinede kötü simit yedim şiştim resmen inş yürüyüş yapıp akşam bir elmayla geçirmeyeliyim her kaçamak hayalime bir adım daha uzaklaştırıyor
Herkesin bunyesi farkli tabii. Sen zor veriyordun bir de di mi? Ama yarim simit nasil sisirdi ya, kalorisi de fazla degil ki 125 kalori falandir yarim simit. Tartida bir etkisi olmaz bence yarin.

Diyetteyim deme..bu artik bizim hayatimuz.. Bundan biylehep boyleyiz..
Sabirli olmaliyiz
Evet demiyorum zaten. Cok sukur bu anlamda kafa yapim cok degisti. Artik sadece saglikli besleniyorum. Fast fooddan falan uzak duruyorum sanki onlari sindiremiyor gibi hissediyorum. 3.5 aydir bu bilincteyim. :KK49:

Aksam yemegi 1.5 kase bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim beyaz ekmek. Disari cikicam gece o yuzden rejim bu aksam yine bozulacak :)) gece pek cikmamaya calisiyorum bir suredir, sadece haftada birkac kez aksam yemegi olarak salata falan yiyip donuyorum eve ama bu kadar asosyallik bunyeye ters :)) bi de cuma gecesi evde oturamicam kizlar daral geliyo bana bu gecelik izin kagidimi verin :))

Selam kizlar oglen haslanmis et ama cok tuzluydu...2 dilimde ekmek..
Arada 2tane hosbes..
Aksam domatesli makarna 1 tabak..
Eskiden2 tabakti..yine iyi...yaninsada 1 kase yoresel itlu corba neredeyse 0 kalori..1 .5 kase.
Buhafta okuldan eve hep yurudum..3km.
Bu hafta dikkat ettim guya ama. Bakalim tarti ne dicek bana...

Aksam yemegi 1.5 kase bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim beyaz ekmek. Disari cikicam gece o yuzden rejim bu aksam yine bozulacak :)) gece pek cikmamaya calisiyorum bir suredir, sadece haftada birkac kez aksam yemegi olarak salata falan yiyip donuyorum eve ama bu kadar asosyallik bunyeye ters :)) bi de cuma gecesi evde oturamicam kizlar daral geliyo bana bu gecelik izin kagidimi verin :))
Hafta boyu calisip.insanin dagitasi geliyor...
Yinede kaliryi asma..iyi eglenceler:KK75:

Bugun tam 1000 kalori aldim hesaplarima gore 1000den az ama ben 1000 olarak aliyorum. Ceske aksamlari daha az yesem..ben gunduzleri cok az yitorum.aksam biraz kaciriyorum.sanirim ben bundan kaybediyorum

O zaman bi 59a duselim ben de kac zamandir 50leri gormedim, ondan sonra diyetimizi revize ederiz. Rejim yapmiyorken yedigimiz seyleri ekleriz. Her gun yemeyiz ama mesela haftada birkac gun yeriz.
kusura bakma yazamadım bebişten. haftada 1- 2 kez yeriz tabi miktarları küçük tutarak. ay hadi inşallah 50leri görelim

X