- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Yemicem tutucam kendimi. Sen de yeme sakin bir dilim 348 kalori diyortamam öyle yap sakın şimdi yeme :)
evde revani tatlısı var hiç dokunmadım ama bana yan yan bakıyo hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemicem tutucam kendimi. Sen de yeme sakin bir dilim 348 kalori diyortamam öyle yap sakın şimdi yeme :)
evde revani tatlısı var hiç dokunmadım ama bana yan yan bakıyo hayırlısı
Kotu bir sey yememissin ki, az yemissin hattabugün diyet yapamadım sabah yarım simit öğlen peynir zeytin vs akşam yemek yok
Yemicem tutucam kendimi. Sen de yeme sakin bir dilim 348 kalori diyor
ee bu güzel bile olmuş?bugün diyet yapamadım sabah yarım simit öğlen peynir zeytin vs akşam yemek yok
ben 59 için sabırsızlanıyorum. iyi düşünmüşsün artık bi rutinimiz olmalı.Bir an once 60 kiloya dussek. Ben 60 kilodan sonra kalori alimimi biraz artiricam, 1600 kaloriye falan cikaricam ve bi beslenme duzeni oturtucam gecen seferki gibi kilo almamak icin
yinede kötü simit yedim şiştim resmen inş yürüyüş yapıp akşam bir elmayla geçirmeyeliyim her kaçamak hayalime bir adım daha uzaklaştırıyorKotu bir sey yememissin ki, az yemissin hatta
Herkesin bunyesi farkli tabii. Sen zor veriyordun bir de di mi? Ama yarim simit nasil sisirdi ya, kalorisi de fazla degil ki 125 kalori falandir yarim simit. Tartida bir etkisi olmaz bence yarin.yinede kötü simit yedim şiştim resmen inş yürüyüş yapıp akşam bir elmayla geçirmeyeliyim her kaçamak hayalime bir adım daha uzaklaştırıyor
O zaman bi 59a duselim ben de kac zamandir 50leri gormedim, ondan sonra diyetimizi revize ederiz. Rejim yapmiyorken yedigimiz seyleri ekleriz. Her gun yemeyiz ama mesela haftada birkac gun yeriz.ben 59 için sabırsızlanıyorum. iyi düşünmüşsün artık bi rutinimiz olmalı.
hep az yemeye alışmışım sanki tabak tabak yemiş gibi şiş oldum inş ben çok zor veriyorum kuzumHerkesin bunyesi farkli tabii. Sen zor veriyordun bir de di mi? Ama yarim simit nasil sisirdi ya, kalorisi de fazla degil ki 125 kalori falandir yarim simit. Tartida bir etkisi olmaz bence yarin.
güzel mi :)ee bu güzel bile olmuş?
Evet demiyorum zaten. Cok sukur bu anlamda kafa yapim cok degisti. Artik sadece saglikli besleniyorum. Fast fooddan falan uzak duruyorum sanki onlari sindiremiyor gibi hissediyorum. 3.5 aydir bu bilincteyim.Diyetteyim deme..bu artik bizim hayatimuz.. Bundan biylehep boyleyiz..
Sabirli olmaliyiz
Hafta boyu calisip.insanin dagitasi geliyor...Aksam yemegi 1.5 kase bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim beyaz ekmek. Disari cikicam gece o yuzden rejim bu aksam yine bozulacak :)) gece pek cikmamaya calisiyorum bir suredir, sadece haftada birkac kez aksam yemegi olarak salata falan yiyip donuyorum eve ama bu kadar asosyallik bunyeye ters :)) bi de cuma gecesi evde oturamicam kizlar daral geliyo bana bu gecelik izin kagidimi verin :))
kusura bakma yazamadım bebişten. haftada 1- 2 kez yeriz tabi miktarları küçük tutarak. ay hadi inşallah 50leri görelimO zaman bi 59a duselim ben de kac zamandir 50leri gormedim, ondan sonra diyetimizi revize ederiz. Rejim yapmiyorken yedigimiz seyleri ekleriz. Her gun yemeyiz ama mesela haftada birkac gun yeriz.
evet sabah simit yemişsin günün geri kalanında hiçbişey yememişsin.güzel mi :)