Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydınlar benim kahvaltım biraz kaçıktı 10.30 bi simit ve çay şimdilik bu kadar öglen bi arkadaşa davetliyim neler olur bilemiyorum şaka bi yana dikkat etmeye çalışcam
65.9um su an. Aksam yedigim patates firin patatesti, steak de izgaraydi onlar rejimi bozmus sayilmaz ama 2 bira ve 1 kokteyl 1000 kaloriye yakindir. Dun kesin 65.2 falandim o kadar kaloriye 65.9 isem su an
65.9um su an. Aksam yedigim patates firin patatesti, steak de izgaraydi onlar rejimi bozmus sayilmaz ama 2 bira ve 1 kokteyl 1000 kaloriye yakindir. Dun kesin 65.2 falandim o kadar kaloriye 65.9 isem su an
Sutum bitmis o yuzden kahve olarak ikisi bir arada iciyorum. Tadi cok cirkin kalorisi de 60-65 falan. Benim sut ekleyerek ictigim iki kupa filtre kahveme denk geliyor kalorisi
Aksam ne yiceksiniz kizlar ben ne yiyecegime karar veremedim. Canim kirmizi et cekiyor ama dun de kirmizi et yedim bugun yemicem o yuzden. Izgara tavuk salata ve yogurt mu yesem
Aksam ne yiceksiniz kizlar ben ne yiyecegime karar veremedim. Canim kirmizi et cekiyor ama dun de kirmizi et yedim bugun yemicem o yuzden. Izgara tavuk salata ve yogurt mu yesem
Benim su ana kadar guzel gidiyor ama bi tek evde sut kalmadi ve cikip almaya usendim diye birkac tane ikisi bir arada ve onlar da bitince 1 tane ucu bir arada ictim. Onun disinda kotu bir sey yiyip icmedim.