Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah acil şifa versin canmBugun gömülü dişimi çektirdim dikişleride haftaya pazartesi alacaklar
Doktor 2 3 gün daha ağrıların sürecek dedi
anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
Çok çok gecmiş olsun canım tez vakitte atlatırsın inşallah agrıni da bi an evvel iyilesirsinBugun gömülü dişimi çektirdim dikişleride haftaya pazartesi alacaklar
Doktor 2 3 gün daha ağrıların sürecek dedi
anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
valla bravo ben 10da tıkanıyorum:) bide tam yapamıyorum o hareketi beceremiyorum.Ayy kızlaarr normalde yaşamım sıfır hareket dün 60 sguat yaptım bugun bacaklarımı hissetmiyorum
günaydın canım kolay gelsinGünaydın dostlar dün cok zor yorucu bi gündü benim için iş bugün onun keyifsizliği yorgunluğu var
Çok çok gecmiş olsun canım tez vakitte atlatırsın inşallah agrıni da bi an evvel iyilesirsin
bahar alerjisi tuttu beni hapşırıp duruyorum:) hava ne kadann mikemmel
crop top nedir:) ben elbiseler istiyoomm:)) yazın da bikini tabisi:)Havalar guzellesiyo bir an once incelip tayt, crop top ve yirtik kot montlara gecis yapmaliyiz :))
Dar olmayan kisa elbiseleri 60-61e falan dusunce rahatca giyebilirsin canim. Ben o kilolarda giyiyordum, altina da platform spor ayakkabi falan giyince daha da guzel duruyor bacaklari daha ince ve uzun gosteriyor topuklular. Crop top kisa ustlere deniyor canim. Resim ekledim bak. Elbiseleri daha erken giyebiliriz de bunlari giymek icin 55 ve asagisina dusmemiz lazim :))crop top nedir:) ben elbiseler istiyoomm:)) yazın da bikini tabisi:)
acaba biz de mi ayran detoksu yapsak var mı öyle imkanın?
oyy bunları giyebilmek için sadece zayıf olmak yetmez baya fit olmak lazım sanki:) benim doğumdan kalma göbeğim var imkansız giyemem:)Dar olmayan kisa elbiseleri 60-61e falan dusunce rahatca giyebilirsin canim. Ben o kilolarda giyiyordum, altina da platform spor ayakkabi falan giyince daha da guzel duruyor bacaklari daha ince ve uzun gosteriyor topuklular. Crop top kisa ustlere deniyor canim. Resim ekledim bak. Elbiseleri daha erken giyebiliriz de bunlari giymek icin 55 ve asagisina dusmemiz lazim :))
kahvaltıda ne yedin yazmadın? ben günün geri kalanında dünden kalma çorba ve mantarlı tavuk sote yicem.Ayran detoksuna simdi baktim da benim damak tadima hic uymayan bir sey gibi :)) kilom uzun sure sabit kalirsa detoks yapmayi dusunuyorum ben.
Benim cocugum yok ama gobegim var :)) en problemli bolgemdir bel bolgesi eskiden beri. Bacaklarim ince kalca bolgesi de normal, hic genis falan degil ama gobek ve yan yaglar icin birkac yil spor yapmam gerek dumduz ve kasli hale getirebilmek icinoyy bunları giyebilmek için sadece zayıf olmak yetmez baya fit olmak lazım sanki:) benim doğumdan kalma göbeğim var imkansız giyemem:)
evet elbise için az kaldı diyebiliriz çok helecanlı:))
Sağol canım teşekkür ederim yorgunluktan mi ne vanım kahvaltı yapmak istemedi ılık tarçınlı süt içtim arada haşlanmış yumurta yedim öglende az zeytinyağlı kereviz ve yoğurt vargünaydın canım kolay gelsin