HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Günaydın kızlar kahvaltım 10.00
Bi haşlanmiş yumurta
Yarım dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
1 yemek kaşığı kadar helva ( gün içerisinde canm tatlı bişey çekmesin diye şimdi yedim) :KK48:

Bugun gömülü dişimi çektirdim dikişleride haftaya pazartesi alacaklar
Doktor 2 3 gün daha ağrıların sürecek dedi
anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
Allah acil şifa versin canm

Günaydın dostlar :KK54: dün cok zor yorucu bi gündü benim için iş bugün onun keyifsizliği yorgunluğu var :KK43:
Bugun gömülü dişimi çektirdim dikişleride haftaya pazartesi alacaklar
Doktor 2 3 gün daha ağrıların sürecek dedi
anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
Çok çok gecmiş olsun canım tez vakitte atlatırsın inşallah agrıni da bi an evvel iyilesirsin :dua:

crop top nedir:) ben elbiseler istiyoomm:)) yazın da bikini tabisi:)
acaba biz de mi ayran detoksu yapsak var mı öyle imkanın?
Dar olmayan kisa elbiseleri 60-61e falan dusunce rahatca giyebilirsin canim. Ben o kilolarda giyiyordum, altina da platform spor ayakkabi falan giyince daha da guzel duruyor bacaklari daha ince ve uzun gosteriyor topuklular. Crop top kisa ustlere deniyor canim. Resim ekledim bak. Elbiseleri daha erken giyebiliriz de bunlari giymek icin 55 ve asagisina dusmemiz lazim :))

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 16
  • images-2.jpg
    images-2.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 18
  • images-1.jpg
    images-1.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 13
Dar olmayan kisa elbiseleri 60-61e falan dusunce rahatca giyebilirsin canim. Ben o kilolarda giyiyordum, altina da platform spor ayakkabi falan giyince daha da guzel duruyor bacaklari daha ince ve uzun gosteriyor topuklular. Crop top kisa ustlere deniyor canim. Resim ekledim bak. Elbiseleri daha erken giyebiliriz de bunlari giymek icin 55 ve asagisina dusmemiz lazim :))
oyy bunları giyebilmek için sadece zayıf olmak yetmez baya fit olmak lazım sanki:) benim doğumdan kalma göbeğim var imkansız giyemem:)
evet elbise için az kaldı diyebiliriz çok helecanlı:))

oyy bunları giyebilmek için sadece zayıf olmak yetmez baya fit olmak lazım sanki:) benim doğumdan kalma göbeğim var imkansız giyemem:)
evet elbise için az kaldı diyebiliriz çok helecanlı:))
Benim cocugum yok ama gobegim var :)) en problemli bolgemdir bel bolgesi eskiden beri. Bacaklarim ince kalca bolgesi de normal, hic genis falan degil ama gobek ve yan yaglar icin birkac yil spor yapmam gerek dumduz ve kasli hale getirebilmek icin :KK43:

X