- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsunBugun gömülü dişimi çektirdim dikişleride haftaya pazartesi alacaklar
Doktor 2 3 gün daha ağrıların sürecek dedi
anestezinin etkisi geçince çok felaket bir ağrı oldu ağladım açısından rabbim kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor
Şuan sıvı besleniyorum
Bence 3 ve 7 yap. Ben gec saatte yattigim icin 5-6 gibi aksam yemegi yedigimde gece cok acikiyorum ve diyeti bozma riskim artiyor. Bozdugum zamanlarda genelde erken yedigim icin bozuyorum hep. Ama herkesin beslenme tarzi ve duzeni farkli tabii. Bana gore en guzeli uc ana ogun ve max 2 ara ogun atistirmalik. Ara ogunu simdiki gibi abarttigimda da aksam yemegim genelde hep salata oluyor1 yeşil elma yedim.
acaba diyorum saat 4te yemek yiyip yemek faslını kapatsam mı, yoksa saat 3te ve akşam saat 7de mi yesem?
ezine peynirine bayılırım:)Ara ogun yapiyordum guya ama ana ogun gibi oldu :)) 2 cavdarli ekmek, 5 cherry domates, 1 haslanmis yumurta ve porsiyonu abarttigim ezine peyniri
öyle yapıyorum canım çok acıktım şimdi yemekleri ısıtıyorum.Bence 3 ve 7 yap. Ben gec saatte yattigim icin 5-6 gibi aksam yemegi yedigimde gece cok acikiyorum ve diyeti bozma riskim artiyor. Bozdugum zamanlarda genelde erken yedigim icin bozuyorum hep. Ama herkesin beslenme tarzi ve duzeni farkli tabii. Bana gore en guzeli uc ana ogun ve max 2 ara ogun atistirmalik. Ara ogunu simdiki gibi abarttigimda da aksam yemegim genelde hep salata oluyor
Senin de benim gibi bozma potansiyelin yuksek gozlemledigim kadariyla o yuzden bizim cok uzun saatler ac kalmamamiz lazimöyle yapıyorum canım çok acıktım şimdi yemekleri ısıtıyorum.
aynen:)) bide ben bişeye başladım mı duramıyorum. mesela dün duttan sözde bir avuç yicektim hepsini bitirdim:))Senin de benim gibi bozma potansiyelin yuksek gozlemledigim kadariyla o yuzden bizim cok uzun saatler ac kalmamamiz lazim
günaydın canım:) oh şifa olsun bişey olmaz bugün toparlarsın sen:)Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ben dün akşam bozdum diyeti önce ıspanaklı borek sonrada üstüne çikolatalı kek yedim ohhhh bir güzel tabi sabaha ödem oluşmuş bile yüzüğüm parmağıma zor sığdı bugün tekrar toparlamaya çalısıyorum kahvaltı 4 grissini 1 yumurta çok az peynir