HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Vücudun direnç gösteriyodur canım yeni duruma daha az kalori almana benimde 1 hafta 10 gün kadar tartı oynamadi hatta 200 gr + çıktım bi gün onca dikkat etmeme rağmen aama reglimde yakindi onunda etkisi vardır bende 2 gün detoks uyguladım 2 günde 900 gr verdim şimdide yavaş yavaş yine veriyorum sanada detoks yapmanı öneririm canım birde stres yapmamaya çalış ben hatta insülin direncim olabilir mi diyede düsünmeye başlamiştım detoks sonrası sonuç alınca rahatladım yoksa dr a gidicektim tahlil yaptırmak icin açlık tokluk sekeri vs gibi

Detoks mantikli gorunuyor su durum icin. Sen nasil bir detoks uyguladin?

Ortalarda gorunmedin butun gun, suphelenmistim zaten neler yedin bu saatten sonra hafif bir seyle gecistirirsen buyuk bir arti olmaz herhalde, erken yemissin cunku
:)) sabah dankek lokma keklerden 2 tane. öğle saatlerinde 5-6 tane badem şekeri. akşamüstü yine kekten tam hatırlamıyorum ama 4 tane olabilir. akşam da 8den sonra petibörlü pudingten çeyrek dilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…