Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah uzun ömür versin nice güzel yaşlaraBugün oğlumun doğum günü. Ben bugün de orucum .
Akşam çok acıkmış oluyorum .
Sağlıklı mutlu huzurlu uzun bi ömrü olsun insallah canimBugün oğlumun doğum günü. Ben bugün de orucum .
Arada dolabimda ne var ne yok diye açıp açıp bakıyorum hala çoğunluğuna giremiyorum yeni şeylerde almak istemiyorum dolabımda giyemediğim o kadar cok seyim var ki bunu çok begendim zayiflatınca giyerim diye alıp alıp biriktirdigim
Bugün oğlumun doğum günü. Ben bugün de orucum .
wasa nedir?öğlen 45 dakika yürüyüş 1 tane wasa ve yoğurt :)
Etimek tarzi bir urun. Sade olani cok tatsiz ama uzerine labne falan surunce fena olmuyor. Kalorisi de ekmege gore daha azwasa nedir?
Canımcım diyetisyene gittiğimde ekmek yerine vermişti kraker şeklinde 1 tanesi 9 gr ve 30 kalori tok tutuyor çavdarlı bayatlamıyor. Resimdeki gibiwasa nedir?
anladım canım sağolEtimek tarzi bir urun. Sade olani cok tatsiz ama uzerine labne falan surunce fena olmuyor. Kalorisi de ekmege gore daha az
aynen etimek 36 kalori arada çok fark yok tek farkı tok tutmasıEtimek tarzi bir urun. Sade olani cok tatsiz ama uzerine labne falan surunce fena olmuyor. Kalorisi de ekmege gore daha az
hım bunu görmüştüm sanki ithal bi ürün sanırım öyle mi?Canımcım diyetisyene gittiğimde ekmek yerine vermişti kraker şeklinde 1 tanesi 9 gr ve 30 kalori tok tutuyor çavdarlı bayatlamıyor. Resimdeki gibi
aynen bir çok çeşitleri var ben sadesini kullanıyorum yurtdışında da kraker şeklinde tüketiliyor. kökleri çok eskiye, dayanır.hım bunu görmüştüm sanki ithal bi ürün sanırım öyle mi?
regl dönemin mi yaklaşıyor acabaAksam yemegi ton balikli zeytinyagli salata. Cok aciktim diye cok erken yedim, belki bi salata daha yerim sonra eger cok aclik hissedersem. Iki gundur cok acikiyorum. Bi de 1 haftadir sabit kilodayken bugun bi de ustune 400 gram arti gorunce sinir oldum motivasyonum dusuyo gibi hissediyorum
Yok canim regle daha var. Hic kacamak da yapmadim. O yuzden sinir oldum zatenregl dönemin mi yaklaşıyor acaba
olur öyle su az içiyor olabilirsin suyu artır ve bitki çayı iç kiraz sapı yeşil çay kabak yemeği falan sütte şişkinlik yapar ve takmamaya çalış devam etYok canim regle daha var. Hic kacamak da yapmadim. O yuzden sinir oldum zaten
Ilahi canım alemsin güldürdün beni sıfır beden elbise sapığı seniBen gecen sene diyet yaparken 34 beden bi kot almistim ama gecen yaz giremedim icine diyeti biraktim, bu yaz giricem kararliyim gecenlerde de bi deri mont ve kot aldim, sapik gibi kucuk kiyafetler alip duruyorum 34 beden kot sort ve elbisem de var duruyor oyle bakalim bu yaz giyebilecek miyim
Nice yaslara, omru uzun olsun