HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Hayirli kandiller kizlar. Masallah ne guzel sizler oruclusunuz rabbim kabul etsin. Benim adet basladi oruc tutamadim.
2gundur cok yogunum giremedim.
Kahvalti 1 haslanmis yumurta.biraz peynir bir dilim ekmek.
Siskinligim gitmek uzere bugun tekrar 64.1kg gordum..ayyy neydi o hafta basi 64.7..adetim bitsin haftaya daaha guzel haberler veririm

günaydın arkadaşlar dün akşam 3 kaşık kabak yemeği yedim ve dün öğlen 45 dk yürümüştüm akşamda 1,5 saatten fazla toplamda 180 dk 14,75 km. yürüdüm 2 litre su su içtim. Darısı bugüne :) Günlük 1 saat hedefim ama bi gün önce doğum gününde yürüyemedim ve pasta yemiştim çok şükür:KK49: telafisini yapmış oldum

Son düzenleme:
:KK70:Ahahahahahaha aynen öyle olmuş sanki topikcek :KK48:
bugün ulusal cozutma günümüz olsun o zaman:)) yarın kaldığımız yerden devam. :)
Bugün bekliyorum kızlar sizi durmak yok aynı hırs ayni azimle tekrar ayağa kalkma vakti :KK66::KK28::KK55: yaz kapıya dayandı tiril tiril elbiseler etekler bluzlar bizi bekler :KK52:

günaydın arkadaşlar dün akşam 3 kaşık kabak yemeği yedim ve dün öğlen 45 dk yürümüştüm akşamda 1,5 saatten fazla toplamda 180 dk 14,75 km. yürüdüm 2 litre su su içtim. Darısı bugüne :) Günlük 1 saat hedefim ama bi gün önce doğum gününde yürüyemedim ve pasta yemiştim çok şükür:KK49: telafisini yapmış oldum
günaydın canım süpersin:)

bir buhrandı geldi geçti devam ediyoruz ayydi bakalım:)
:KK48: Çok iyi canım aynen devam :KK66:
bende sabah kalvatımı yazayım :KK52:
2 dilim çavdar ekmeği çok az tulum peyniri 5-6 tane miydi ne zeytin
Öğlen içinde çılpır yapıp yemeyi düsünüyorum :KK28: akşama allah büyük bakalım ne yerim bende bilmiyorum :işsiz:

X