- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
aynen toparlarız :) gerekirse detoks yapalım tobosolu_dulcinea 'nın bahsettiğinden kakaovanilyaKızlar neyseki hafta ortası tartı gününe daha 4 gün var hallederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen toparlarız :) gerekirse detoks yapalım tobosolu_dulcinea 'nın bahsettiğinden kakaovanilyaKızlar neyseki hafta ortası tartı gününe daha 4 gün var hallederiz
Ahahahahahaha aynen öyle olmuş sanki topikcektoplu intihar
Bugün bekliyorum kızlar sizi durmak yok aynı hırs ayni azimle tekrar ayağa kalkma vakti yaz kapıya dayandı tiril tiril elbiseler etekler bluzlar bizi beklerbugün ulusal cozutma günümüz olsun o zaman:)) yarın kaldığımız yerden devam. :)
günaydın canım süpersin:)günaydın arkadaşlar dün akşam 3 kaşık kabak yemeği yedim ve dün öğlen 45 dk yürümüştüm akşamda 1,5 saatten fazla toplamda 180 dk 14,75 km. yürüdüm 2 litre su su içtim. Darısı bugüne :) Günlük 1 saat hedefim ama bi gün önce doğum gününde yürüyemedim ve pasta yemiştim çok şükür telafisini yapmış oldum
telafimi yaptım kuzum inş öğle arası tekrar yürüyüş ve akşamgünaydın canım süpersin:)
günaydınnn hayırlı kandiller:)Günaydın kızlarrrrr hayırlı kandiller hepinize güzel bir gün diliyorum
günaydın ben de öyle diyet forever :)Gunaydin kizlar. Dun geceki sapitma sonrasi diyete tam gaz devam :)) kahvalti 2 haslanmis yumurta + 1 bardak sut. Simdi de sutlu kahve iciyorum
bir buhrandı geldi geçti devam ediyoruz ayydi bakalım:)Ahahahahahaha aynen öyle olmuş sanki topikcek
Bugün bekliyorum kızlar sizi durmak yok aynı hırs ayni azimle tekrar ayağa kalkma vakti yaz kapıya dayandı tiril tiril elbiseler etekler bluzlar bizi bekler
Maşallah ben ip atlayınca , sanki kan beynime sıçrıyorVe yüz kere ip atladım günlük hedefim 100
Aynen dün başladım bi 25 yapıyorum biraz dinlenip 100 tamamlıyorum müthiş kalp çarpıntısı oluyorMaşallah ben ip atlayınca , sanki kan beynime sıçrıyor
Çok iyi canım aynen devambir buhrandı geldi geçti devam ediyoruz ayydi bakalım:)
Evet nabzı inanılmaz yükseltiyo bende seviyorum ip atlamayı ama evim uygun değil bende onun yerine trambolinde zıplıyorumAynen dün başladım bi 25 yapıyorum biraz dinlenip 100 tamamlıyorum müthiş kalp çarpıntısı oluyor