- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Kilo bildirimi yaptın mı canımgünaydınnn
kahvaltıda bir hasşlanmış yumurta yarım domates yarım dilim peynir ve bol yeşillik yedim şu an ara öğünümü yapıyorum bir elma ve bir bardak süt
yok canımKilo bildirimi yaptın mı canım
acaba o 68.8 şişlik miydi. regle az kalmıştı çünkü. 1.5 kilo verecek kadar az yemedim çünkü:)1,5 kilo vermişsin
allah kabul etsin canım. olsun telafi ederizBenim 73.6 ben de veremedim bu hafta .
Bugün orucum .
sen birden vereceksin bence bak gör66,4 benim bu hafta sonu dikkat etmedim ama etseydim de düşeceğini sanmıyorum vücudum hala şiş
afiyet olsun kolay gelsin:)Kahvalti olarak 2 haslanmis patates yedim. Sutlu kahve icicem yolda, evden cikiyorum simdi
Olabilir canım bu hafta bende ondan veremedim galiba benim son gün itibari ile düşüyor birden bu hafta da tartıyı pek dikkate almamam lazımacaba o 68.8 şişlik miydi. regle az kalmıştı çünkü. 1.5 kilo verecek kadar az yemedim çünkü:)
İnşallah şöyle 64 u görsem ne güzel olur :)sen birden vereceksin bence bak gör
54,5 :) inşallah canım o gunleride görürsünGünaydın kızlarhepinize gönlünüzce tartıda bol eksili guzel bir hafta diliyorum
Benim bu sabah itibariyle kilom 65.6 hala reglim bitmedi haftaya 54.5 in altına inebilirim inşallah
Bu sabahki kahvaltımda 3 tane kepekli grissini 1 yumurta 6 zeytin biraz peynir ve siyah çay
hahaaha 64 demek istedi galiba:))54,5 :) inşallah canım o gunleride görürsün
günaydın canım. hadi inşallah 10 kilo verirsen süper olur:))Günaydın kızlarhepinize gönlünüzce tartıda bol eksili guzel bir hafta diliyorum
Benim bu sabah itibariyle kilom 65.6 hala reglim bitmedi haftaya 54.5 in altına inebilirim inşallah
Bu sabahki kahvaltımda 3 tane kepekli grissini 1 yumurta 6 zeytin biraz peynir ve siyah çay
Ahahahaha yanlış yazmisim haftaya 64.5 un altı diycektim canım54,5 :) inşallah canım o gunleride görürsün
Yufka ekmeğini çok severim çok tok tutuyor10.30
2 h. yumurta. bundan sonra 1 yumurta yicem.
zeytin peynir. bi parça yufka ekmeğe tereyağ sürdüm. siyah çay. ayva reçeli. bu sabah fazla yedim.