HEDEF: ** haftada 1 kilo **

3 tane kuru kayisi yedim simdi. Sutlu kahve iciyorum. Aksam yemegi yemedim karnim tok cunku ama acikirsam yogurtla salatalikla falan gecistiricem. Yuruyuse cikamadim hala cok usendim ama bakalim kahvem bitince cikarim belki

3 tane kuru kayisi yedim simdi. Sutlu kahve iciyorum. Aksam yemegi yemedim karnim tok cunku ama acikirsam yogurtla salatalikla falan gecistiricem. Yuruyuse cikamadim hala cok usendim ama bakalim kahvem bitince cikarim belki
günün bitmesine az kaldı ha gayret:) şimdi 3-4 kaşık daha kapuska yedim. birazdan kahve içerim. sonra kayısı canım isterse

günün bitmesine az kaldı ha gayret:) şimdi 3-4 kaşık daha kapuska yedim. birazdan kahve içerim. sonra kayısı canım isterse
Benim yuruyus yalan oldu nasil bir usengecliktir bos bos oturuyodum isim falan da yoktu :KK53:

Aynen bu saatten sonra sadece kahve ve kayisi. Ben henuz acikmadim ama acikinca kahve yapip kayisi yicem ben de.

Bende 11.30 kahvaltı
Menemen zeytin 2 dilim tb ekmegi domates salatalık iki çatal kızartma
16.00 dışarıdaydım bi tanecik lokma tatlısı yedim
19.00 balık bol yeşillik yedim bugun fazla su içemedim 1 litre oldu

Iyi aksamlar kizlar. Misafirlerim gitti.kalavalik bir misafir agirladim.bugun tek ogun yedim..misafirim gelince telastan kahvalti yapamadim.15.30da 4kasik pilav tavuk ve 1 kase manti corbasi ve salata yedim. Cayin yaninda 1 tane midya tatlimdan yedim. Dahada birsey yemedim..
Yarin oruc tutucam...uc aylarin baslangici.
Bu hafta tartida hic oynama olmadi.
Benimde reglime 1 hafta kaldi.. Belki sisiyorumdur

beden kitle endeksime baktım, aşırı kilolu çıktım :işsiz:
hamilelikte 85 kiloyken hangi kategoriye giriyordum acaba:)

Gunaydin kizlar. Maalesef sizlere guzel haber veremiyorum.. Kilo vermedigim gibi almis gorunuyorum...64.7:KK12:..
Bu hafta her zamankinden fazla yurudum.
Sadece 2 kacamagim oldu...offff yaaaa:KK43:
hay allah niye öyle oluyor acaba ya. yeme alışkanlığını mı değiştirsen bi gözden geçir istersen neyi nasıl yiyorsun . belki de şişkinlik olmuştur sadece?

hay allah niye öyle oluyor acaba ya. yeme alışkanlığını mı değiştirsen bi gözden geçir istersen neyi nasıl yiyorsun . belki de şişkinlik olmuştur sadece?
Inssallah dedigin gibidir...bilemiyorum..yediklerini gizden gecirdigimde gunluknkalorimi aliyorum.
Daha sagi tutamam.kendime zarar veririm.

X