günün bitmesine az kaldı ha gayret:) şimdi 3-4 kaşık daha kapuska yedim. birazdan kahve içerim. sonra kayısı canım isterse3 tane kuru kayisi yedim simdi. Sutlu kahve iciyorum. Aksam yemegi yemedim karnim tok cunku ama acikirsam yogurtla salatalikla falan gecistiricem. Yuruyuse cikamadim hala cok usendim ama bakalim kahvem bitince cikarim belki
Benim yuruyus yalan oldu nasil bir usengecliktir bos bos oturuyodum isim falan da yoktugünün bitmesine az kaldı ha gayret:) şimdi 3-4 kaşık daha kapuska yedim. birazdan kahve içerim. sonra kayısı canım isterse
Teşekkür ederim canımGünaydın canım geçmiş olsun
Nasil asiri kilolu ciktin, sadece kilolu cikman lazimdi, o kadar da sisman degiliz ki. Boyun kacbeden kitle endeksime baktım, aşırı kilolu çıktım
hamilelikte 85 kiloyken hangi kategoriye giriyordum acaba:)
yani. 163 olması lazımNasil asiri kilolu ciktin, sadece kilolu cikman lazimdi, o kadar da sisman degiliz ki. Boyun kac
hay allah niye öyle oluyor acaba ya. yeme alışkanlığını mı değiştirsen bi gözden geçir istersen neyi nasıl yiyorsun . belki de şişkinlik olmuştur sadece?Gunaydin kizlar. Maalesef sizlere guzel haber veremiyorum.. Kilo vermedigim gibi almis gorunuyorum...64.7..
Bu hafta her zamankinden fazla yurudum.
Sadece 2 kacamagim oldu...offff yaaaa
Inssallah dedigin gibidir...bilemiyorum..yediklerini gizden gecirdigimde gunluknkalorimi aliyorum.hay allah niye öyle oluyor acaba ya. yeme alışkanlığını mı değiştirsen bi gözden geçir istersen neyi nasıl yiyorsun . belki de şişkinlik olmuştur sadece?
1,5 kilo vermişsingünaydın. dünden bugüne 100gr vermişim sadece :/
67.3