- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
aaa hiç farkında değilim 1 kilo vermişim bileyok canım
kilom 69.7
hahaaha 64 demek istedi galiba:))
Aynen canım haftaya olan hedefimi yanlis yazmısım tel den girincegünaydın canım. hadi inşallah 10 kilo verirsen süper olur:))
günaydın canım tebrikler:)Günaydın kızlar hepinize tartıda bol eksili haftalar diliyorum benim kilo 68.00 kahvaltım 10.30 bi haşlanmış yumurta bi dilim tb ekmegi o kadar canm bişey istemedi
tebrikleer:)aaa hiç farkında değilim 1 kilo vermişim bile
evet ben de içine tereyağ sürüp yumurta sarmayı çok seviyorum. lakin ardından gelen pişmanlık pek hoş olmii :)Yufka ekmeğini çok severim çok tok tutuyor
olur öyle vakalar güldürdün bizi :)Aynen canım haftaya olan hedefimi yanlis yazmısım tel den girincehedefimde 57-58
Öyle oldu biraz canımolur öyle vakalar güldürdün bizi :)
Sağol canımgünaydın canım tebrikler:)
teşekkür ederimmmtebrikleer:)
şu an emziriyor musun? kaç kilosun hedefin nedir? hşgeldin tabi gel.
Tebrikler kuzum haftaya daha güzwl sonućlar bekliyodur inşallahaaa hiç farkında değilim 1 kilo vermişim bile
inşallah canımTebrikler kuzum haftaya daha güzwl sonućlar bekliyodur inşallah
Inersin canım inersin merak etme stres yapma olur inşallah benimde 60 ın altına inmek ilk hedefiminşallah canım
Ramazana kadar 64ün altına inmem gerekli
inşallah canım gitsin bu pis kilolarInersin canım inersin merak etme stres yapma olur inşallah benimde 60 ın altına inmek ilk hedefim
Ramazandan korkuyordum geçen sene ama 4 kilo vermiştim galiba inşallah yine veririzinşallah canım
Ramazana kadar 64ün altına inmem gerekli
inşallahRamazandan korkuyordum geçen sene ama 4 kilo vermiştim galiba inşallah yine veririz
Bende sporla vermiştim canım iftar çok geç olduğu için iftar dan sonra spor yapmak gerekiyorinşallah
ben veremiyorum ramazanda ama almıyorumda
o yüzden ramazana kadar belli bir kiloya inersem bayramdan sonra kaldığım yerden devam ederim gibi
ben yapamıyorum sahurla arası kısa olduğu için ve ertesi günü iş olduğu için direk yatıyorum erkendenBende sporla vermiştim canım iftar çok geç olduğu için iftar dan sonra spor yapmak gerekiyor