Benim oturdugum sitede komsuluk pek yok maalesef. Burda kimse komsusuna yemek goturmez, tuz bile isteyemezsinDökme komşuna ver yazık
Bugun kac gram eksi gordun? Bugun az bi eksi gorduysen yarin 400 gidebilir.günaydın. bu sabah 67.4 kiloyum. 400 gram yarına kadar gider mi acaba
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar benim ufaklık hasta diye bir iki gündür giremedim bugün girmeye çalışıcam yeni kalktım kahvaltı yapınca yazıcam
67.6 idi. hadi inşallah bu akşam tutacam boğazımı:)Bugun kac gram eksi gordun? Bugun az bi eksi gorduysen yarin 400 gidebilir.
kız allah seni:))Ben 66.3te takildim kaldim. Sinirlendim ve 5 tane eti gong yedim kahvalti olarak simdi
canım yarından itibaren yeniden başlarsın hem reglin de bitmiş olur sıkma canını2 gündür motivasyonum düştü o yüzden dikkat etmedim hiç yediklerime
Bugün regli oldum haftaya pazartesi eksi görebilirim belki
İnşallah 4-5 gün hiç oynamadı kilom 2 gündür artı olmusumdur amacanım yarından itibaren yeniden başlarsın hem reglin de bitmiş olur sıkma canını
hepimize oluyor arada. sen azimlisin toparlarsın inşallahİnşallah 4-5 gün hiç oynamadı kilom 2 gündür artı olmusumdur ama
Reglden sonra verirsin sen birdenİnşallah 4-5 gün hiç oynamadı kilom 2 gündür artı olmusumdur ama
ben bebekle çıkamam dışarı. yazdıklarının hepsi çok iyi fikir. salata dışında hiçbişey yeme. ben de kapuska yapacam onun dışına çıkmak yokBen de 400 gram verip haftalik hedefi tutturmak istiyorum. Ne yapsak bugun acaba ya su 400 gramdan kurtulmak icinben yuruyuse cikmayi dusunuyorum liliyaa bi de yine salata yicem ogle ve aksam. Acaba suyu 3 litre icmeye mi calissak bugun? Ya da birkac fincan yesil cay icelim bence
olsun hafif atlatmışsın yine salata olmasa da.Oglen salata yemek yalan oldu. Anneme bir sey birakmaya ugradim karnim da cok acti orda da zeytinyagli pirasa varmis onu yedim karniyarik cok kalorili diye. Uzun bir sure bi daha pirasa gormek istemiyorum evdekini dun dokmustum ama yine karsima cikti 3 gun ogle ogunum pirasa oldu hep2 tabak zeytinyagli pirasa, 2 tane uno kepekli ekmek, 1 kase yogurt. Aksam sadece yogurt ve salatalik yicem. Belki de hic yemem bilmiyorum
Evet kacamak yapmadim en azindan. Birkac saate kadar yuruyuse cikicam. 40-45 dk yurumeye calisicam bakalim.olsun hafif atlatmışsın yine salata olmasa da.