HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Biz de okulda sura ile yemek getirip yiyoruz . Et getirmisti kadın. Normal de pilav yemiyorum. Ama eti pilavın üzerine koymuştu. Yedim. Sonra pişman oldum.

1 tabak kuru fasulye yedim. Kahve iciyorum simdi. Anneme geldim irmik helvasi yapmis, dondurmayla ne guzel giderdi ama yemicem :dondurma:

Ben bugun diyeti dinlemedim kizlar...bir kacamagim olmus oldu...sanirim bu hafta kilo veremicem.bobrek rahatsizligim oldu bu yuzdende yuruyus yapamiyorum.
Sabah yarim lorlu borek.cay.
Oglen salata ve yarim ekmek ciger kebab.
Aksama dikkat edebilirsem bakalim...

pırasa yemiştim ne güzel. sonra teyzem 1 tabak dolusu bulgur köftesi göndermiş. bulgur unla yoğuruluyor. ayçiçek yağı ile sos yapılıyor. elveda lenin..

Ben bugun diyeti dinlemedim kizlar...bir kacamagim olmus oldu...sanirim bu hafta kilo veremicem.bobrek rahatsizligim oldu bu yuzdende yuruyus yapamiyorum.
Sabah yarim lorlu borek.cay.
Oglen salata ve yarim ekmek ciger kebab.
Aksama dikkat edebilirsem bakalim...
akşama bişey yeme bence. çok zorlanırsan pulbiberli yoğurt ye. ben öyle yapacam.

Internetten cok sevdigim bir markadan deri mont aldim havalar isininca giyerim diye. Medium aldim gogusten kasacagini bile bile, Omuzlardan tam olup gogusten kasiyor dar kesim montlarda medium su an cunku goguslerim buyuk. 3-4 kilo verince tam olacak. Biraz pahali bir sey aldim gaza geleyim diye. Kesin zayiflarim icine girebilmek icin :))

X