- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın. puding olmamış:/ geri kalan günlerde telafi edersin. bugün çarşamba haftayı yarıladık.Günaydın, dün akşam üstü coştum. Ofiste 1 puding 1 muz yedim
Evde akşam 1 kase çorba içtim.
Bu sabah, çeyrek simit+2 dilim kaşar peyniri +2-3 adet cherry domates + 2 zeytin yedim.
Boğazım açıldı
Bence kilo verimini yavaşlatırGunaydin kizlar simdi ceyrek kasarli tost yedim.ve 1 bardak cay.oglen lahmacun var.1 tane yerim herhalde.
Ya kizlar kafama takilan bir soru var.
Kalori hesabi zaten yapiyorum ama 2 gundur hamurlu seyler yiyorum.kaloriyi asmadan boyle azar azar yersek birsey olurmu yani kilo vermeye devam edermiyim yoksa kilo alimim durur mu
Himmm evet..olabilirBence kilo verimini yavaşlatır
Kilo vermeye devam edersin ama yavaslayabilir. Hedef kilona kac kilo kaldi? Ben son 5 kilo kalana kadar diyeti sıkı tutup, son kilolarda kalori sayimina devam ederek tatli, hamurisi eklemeyi dusunuyorum ufak ufak cunku bir beslenme duzeni oturtmak lazim. Hayatimizin sonuna kadar kalorili seylerden uzak duramayiz sonuctaGunaydin kizlar simdi ceyrek kasarli tost yedim.ve 1 bardak cay.oglen lahmacun var.1 tane yerim herhalde.
Ya kizlar kafama takilan bir soru var.
Kalori hesabi zaten yapiyorum ama 2 gundur hamurlu seyler yiyorum.kaloriyi asmadan boyle azar azar yersek birsey olurmu yani kilo vermeye devam edermiyim yoksa kilo alimim durur mu