HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ara ogun sutlu kahve + 2 tane eti form bitter cikolatali. Marullari suya koydum simdi, aksam ton balikli ya da peynirli salata yapicam. Kuru kayisi aldim atistirmalik olarak, eti form yemicem mecbur kalmadikca.

Bir de tadimin kuruyemis barlari var kizlar tavsiye ederim. Bir paket 150 kalori, tadi da guzel. Ben kuruyemis almiyorum eve su an cunku bir avuc yiyip birakamiyorum, tadimin barlari saglikli bir atistirmalik oluyor

Günaydın, dün akşam üstü coştum. Ofiste 1 puding 1 muz yedim :KK43:
Evde akşam 1 kase çorba içtim.

Bu sabah, çeyrek simit+2 dilim kaşar peyniri +2-3 adet cherry domates + 2 zeytin yedim.

Boğazım açıldı :işsiz:
günaydın. puding olmamış:/ geri kalan günlerde telafi edersin. bugün çarşamba haftayı yarıladık.

Gunaydin kizlar simdi ceyrek kasarli tost yedim.ve 1 bardak cay.oglen lahmacun var.1 tane yerim herhalde.

Ya kizlar kafama takilan bir soru var.
Kalori hesabi zaten yapiyorum ama 2 gundur hamurlu seyler yiyorum.kaloriyi asmadan boyle azar azar yersek birsey olurmu yani kilo vermeye devam edermiyim yoksa kilo alimim durur mu

Gunaydin kizlar simdi ceyrek kasarli tost yedim.ve 1 bardak cay.oglen lahmacun var.1 tane yerim herhalde.

Kalori hesabi zaten yapiyorum ama 2 gundur hamurlu seyler yiyorum.kaloriyi asmadan boyle azar azar yersek birsey olurmu yani kilo vermeye devam edermiyim yoksa kilo alimim durur mu
Bence kilo verimini yavaşlatır

Kilo vermeye devam edersin ama yavaslayabilir. Hedef kilona kac kilo kaldi? Ben son 5 kilo kalana kadar diyeti sıkı tutup, son kilolarda kalori sayimina devam ederek tatli, hamurisi eklemeyi dusunuyorum ufak ufak cunku bir beslenme duzeni oturtmak lazim. Hayatimizin sonuna kadar kalorili seylerden uzak duramayiz sonucta

Son düzenleme:
X