Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım. bu hafta yediklerine dikkat edersin haftaya pazartesi tartılırsın başlangıç yazarız.
selam hoşgeldin canım. ilk sayfaya yazıyorum kilonu.Selam, ben de bugün başladım.
Güncel: 69.100
Hedef: 57 kg
Sabah kahvaltı yapmadım. Öğlen 1 kase mantar çorbası içtim ve yeşil salata yedim.
Akşama spor salonuna başlıyorum.
Beni bu hafta başlangıçla aranıza yazarsanız süper olur.
Bu hafta 65 i bile girebilirdim ama arka arkaya kaçamak olunca olmadı kacamaksiz bir hafta gecirirsem umitliyim1.4 kilo vermen gerekiyor. ilk hafta 2 kilo vermiştin. yaparsın bence
sen annene bir süre uğrama bence:)Aksam yemegi yemistim ama anneme ugrayinca yine yedim bugun rejim gitmis oldu. 2 kase domatesli sehriye corbasi, 3 kasik bulgur, 8-10 tane firinda patates. Toplam kalori 2600 falan oldu
Evet bence de :)) yarin cok sıkı olarak baslicam artik. Verecek az kilom olsaydi cok sıkı yapmazdim ama ince gorunmek icin en azindan bi 57-58 olmam lazim ve bu hizla gidersem 5 ayda anca ulasirim o kiloya :)sen annene bir süre uğrama bence:)
aynen güzel olurdu:) kaçamak yapanlar koşardı:))Ayni semtte otursaydik keske hepimiz, yuruyus yapardik grupca :))