HEDEF: ** haftada 1 kilo **

hellooo günaydın, dün spora başladım.
3 km. tempolu yürüyüş (arada koşmaya çalıştım ama daha olmuyor) + 40 dakika kadarda bacak esnetme germe hareketleri yaptım.
Spora 18.00 gibi işten dönünce gittim, bir filtre kahve ve 3 ceviz yedim.
spordan dönünce geç oldu diye yemek yemedim. Çorba içtim baya yatana kadar idare etti beni, yatmaya yakın çok acıktım ama bişey yemedim. Gün boyu 2.5 litre su içtim. Teşekkürler ilk gün :)

Bu sabah kahvaltı yapamadım henüz, ofise yeni geldim.
Öğlen salata planlıyorum.

hellooo günaydın, dün spora başladım.
3 km. tempolu yürüyüş (arada koşmaya çalıştım ama daha olmuyor) + 40 dakika kadarda bacak esnetme germe hareketleri yaptım.
Spora 18.00 gibi işten dönünce gittim, bir filtre kahve ve 3 ceviz yedim.
spordan dönünce geç oldu diye yemek yemedim. Çorba içtim baya yatana kadar idare etti beni, yatmaya yakın çok acıktım ama bişey yemedim. Gün boyu 2.5 litre su içtim. Teşekkürler ilk gün :)

Bu sabah kahvaltı yapamadım henüz, ofise yeni geldim.
Öğlen salata planlıyorum.
günaydın ilk günün güzel geçmiş gerçekten. daim olsun:)

Selam, öğlen yeşil salata + 1 kase yoğurt çorbası + 1 kase yoğurtlu pancar yedim.
Pancarın ödem atıcı özelliği de vardı, tadı da çok iyiydi baya iyi geldi. :halay:

Şimdi sade türk kahvesi içiyorum, şu ana kadar 1 litre su içtim.

Bugun isim yok diye gec uyandim, sutlu kahve ictim sadece. Dunku yemeklerden sonra 700 gram arti ciktim, bugun mumkun oldugunca az yiyip hemen kurtulucam o 700den :hasta:

Ya bende zayıflamak istiyorum. Boy 168 kilo 59 şu an. Temmuzda düğün var. Şöyle 50-52 olsam diye düşündüm. Bu başlığı görünce de heveslendim.
Yalnız bişey sorucam size? Herkes kendi diyetini mi yapıyor. Hangi diyet listelerini kullanıyosunuz? İlk defa başlıcam listeli bir diyete. Açlığa hiç gelemiyorum tamamen asabi bi insan oluyorum. Önerileriniz var mıdır bana?

Ya bende zayıflamak istiyorum. Boy 168 kilo 59 şu an. Temmuzda düğün var. Şöyle 50-52 olsam diye düşündüm. Bu başlığı görünce de heveslendim.
Yalnız bişey sorucam size? Herkes kendi diyetini mi yapıyor. Hangi diyet listelerini kullanıyosunuz? İlk defa başlıcam listeli bir diyete. Açlığa hiç gelemiyorum tamamen asabi bi insan oluyorum. Önerileriniz var mıdır bana?
canım kusura bakma başka kimseyi alamıyoruz şu anda.
boyuna göre kilon ideal aslında ama senin tercihin tabi. herhangi bir listemiz yok. yediklerimize dikkat etmeye çalışıyoruz o kadar. kalori hesabı da yapabilirsin.

Ya ben regl oldum. pcos var bende . Aylardır olmuyordum . Şimdi sürekli canım tatlı istiyor. Kaçamakları yazmıyorum . Yani sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum. :KK22:
İdare edin bir iki gün.

selam
sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates ve salatalık
ara yarım portakal 5-6 fındık
öğlen bir tabak ton balıklı salata
ara az şekerli türk kahvesi
akşama tavuk çorbası düşünüyorum

X