Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın ilk günün güzel geçmiş gerçekten. daim olsun:)hellooo günaydın, dün spora başladım.
3 km. tempolu yürüyüş (arada koşmaya çalıştım ama daha olmuyor) + 40 dakika kadarda bacak esnetme germe hareketleri yaptım.
Spora 18.00 gibi işten dönünce gittim, bir filtre kahve ve 3 ceviz yedim.
spordan dönünce geç oldu diye yemek yemedim. Çorba içtim baya yatana kadar idare etti beni, yatmaya yakın çok acıktım ama bişey yemedim. Gün boyu 2.5 litre su içtim. Teşekkürler ilk gün :)
Bu sabah kahvaltı yapamadım henüz, ofise yeni geldim.
Öğlen salata planlıyorum.
günaydın ilk günün güzel geçmiş gerçekten. daim olsun:)
canım kusura bakma başka kimseyi alamıyoruz şu anda.Ya bende zayıflamak istiyorum. Boy 168 kilo 59 şu an. Temmuzda düğün var. Şöyle 50-52 olsam diye düşündüm. Bu başlığı görünce de heveslendim.
Yalnız bişey sorucam size? Herkes kendi diyetini mi yapıyor. Hangi diyet listelerini kullanıyosunuz? İlk defa başlıcam listeli bir diyete. Açlığa hiç gelemiyorum tamamen asabi bi insan oluyorum. Önerileriniz var mıdır bana?
tamam canım:)Ya ben regl oldum. pcos var bende . Aylardır olmuyordum . Şimdi sürekli canım tatlı istiyor. Kaçamakları yazmıyorum . Yani sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum.
İdare edin bir iki gün.