HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kızlar kabak detoks buldum 3 gün yapılması gerek ama ben 2 gün yapicam cumartesi yemeğe davetliyiz malesef bugünden başladım sabah 2 haşlanmış yumurta biraz maydanoz küçük bir parça peynir öğün arası 2 meyve var öğlen ve akşam rendelenmiş kabakları tavada çok az zeytin yağında soteleyip biraz kara ve kırmızı biber atıp yoğurtla karıştırıyoruz içine dere otu 3 tane de ceviz içi koyuyoruz gün içinde bir bardak yeşil çay bol su içiyoruz siz de yapmak isterseniz diye buraya bırakıyım dedim

slm kızlar ben ramazan öncesi kabağı hep öyle yedim ceviz hariç çok lezzetli oluyor bayram ertesi detox yapıcam hemen

Kahvalti filtre kahve ve 5 kasik nutella. Ogle ve aksam planim sadece yumurta ve domates salatalik yemek. 2 gun bozmasam gerisi gelecek ama bir turlu bozmadan duramadim. Bugun eve erken gidicem islerim bitti sayilir, yarin da evde olucam. Pazartesiye kadar evden cikmayip rejim yapmayi planliyorum. Kac kilo artidayim bilmiyorum ama 5 kilo olmustur muhtemelen

Tatile ne zaman gidiyorsun? Diyet kampına gir bence de artık

çok güzel kesinlikle işe yarar bence hem doyurucu hem besleyici hem de kalorisi az

Gecen gun gratisten ruj aldim kizlar, wetnwild megalast likit ruj. Dun sabah kirmizini surup ciktim evden aksamustune kadar kaldi neredeyse. Dudak temizleme makyaj losyonu olmadan cikmiyor, suyla falan cikarmak imkansiz yani. Fiyati da cok uygun 5 ruja 90 lira falan verdim. MACten 2 ruju 100 liraya aliyorum normalde. Makyaj yapanlar denesin derim

O marka çin malı diye biliyorum? İyiymiş ama kalıcılığı fiyatı.

İyi de insana nazar değince yemek mi yermiş :)) nazar değdi nazar ondan çekirdek yiyom :))
Ben yemekten bahsetmedim mesala soyle ilk sayfalar ve azmimize degmiş olabilir ve bu bizim inancimizi ve direncimizi kirmiş die nazar degdi sayfaya dedim

Sen dene bakim nasil sonuc oluyor ben bayramdan sinra deniyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…