Tamam canım güzel etkileri olursa yazicam burdanSen dene bakim nasil sonuc oluyor ben bayramdan sinra deniyim bari
geçende bana bi nazar değmiş ben git koca tepsi baklavayı göm
Hadi bakalim hayirlisi olsun merqkla bekliyom sonucuTamam canım güzel etkileri olursa yazicam burdanartık her hafta iki gün bu şekilde detoks yapicam
Neresi orası canım biz yandık burada çok sıcak bugünAyyy burda bir yagmur yagdi sormayin resmen her damala diğer damlayla yarisir gibiydi y
diğmi diğmibanada o nazar çok değiyor
Olur tabi Eylül nasıl :))Kac kilo oldum acaba tartilmaya korkuyorum. En son 3.5 kg artidaydimkesin 1 kilo daha almisimdir. Tarti gunumuzu ben 59 olana kadar ertelesek ne guzel olur
offf offf hemen toparla kendini lütfennKizlar ben iyice sapittim. Gece yediklerimi yazayim. 1 kiloya yakin dondurma, 1 kutu carte dorun hepsini yedim, birazcik kopegime verdim sadece. 1 buyuk kase aycekirdegi. 1 konserve bezelye. Pilava birkac kasik bezelye atmistim, konversenin geri kalaninin hepsini yedim. Moralim sifir. Yarin yeniden diyete baslamayi denicem. Gecen pazardan beri felaket bir sekilde yiyorum.
gerçekten boyama iyi geldi. moralim yerine geldiBende kızıl yapicam bayrama
O yağmurdan buraya da göndersene :)Ayyy burda bir yagmur yagdi sormayin resmen her damala diğer damlayla yarisir gibiydi y
ayy ne güzel sevindim senin adına cnmgerçekten boyama iyi geldi. moralim yerine geldi
yürü bee kim tutar senibaya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorumyengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim