HEDEF: ** haftada 1 kilo **

öğlen yemeği 5 kasık çorba salata bir tabak ama içinde yarım domates yarım salata ebatları büyüktü o yüzden yarım koydum yağ yok tuz az geçiştirdim öğleyi, şekersiz bi limonata var onu içerim belki bir sb şimdi türk kahvesi içiyiim ,eşim aksam davette bende tekim yemem bişi haydiii inş

Kizlar ben iyice sapittim. Gece yediklerimi yazayim. 1 kiloya yakin dondurma, 1 kutu carte dorun hepsini yedim, birazcik kopegime verdim sadece. 1 buyuk kase aycekirdegi. 1 konserve bezelye. Pilava birkac kasik bezelye atmistim, konversenin geri kalaninin hepsini yedim. Moralim sifir. Yarin yeniden diyete baslamayi denicem. Gecen pazardan beri felaket bir sekilde yiyorum.
offf offf hemen toparla kendini lütfenn:KK35:

baya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorum:işsiz:yengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim:KK34:

baya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorum:işsiz:yengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim:KK34:
yürü bee kim tutar seni :spor:

X