- 25 Haziran 2017
- 42
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyisin korumaya geç daha vermeHoşgeldin daha ne vericen ucucanmi kız:) boy kacki hoşbulduk son kilolar gitmiyor çok zor 1.58
Nazarmi ne degdi topigimize yaa ne oluyor boyle herkeste bir moralsizlik herkes kendini salmis tabi ke dimi de katiyom hemen bir lik koyuyorum ki hemen kendimize gelek
Agri dogubeyazitneresi cnm bizdede öyle ankarada
Yok yaa kiskanmadim canim sadece gercekten cok zayif olma cabasina girme ve zayif olma gereğine şaşiriyorum ben biraz da kadin etli dolgu severim cocuk gibi ve tig gibi goruntu benim hosuma gitmez ama tekra soyliyim herkesin kendi duşuncesi saygi duymak gerekKıskandın mi kuzum :))
Valla canm ben inaririm ve nazar var derim neden bizim cevremizde bir kac kisi var allahim onlarin nazarina geldinmi illahi bizim evde kazalar ve yaralanmalar olur ve bunu defalarca yasadik herseferinde ayni seyleri yasamak demek tesaduf olmaz artik kanita gecmis oldu. Nazar demek bir insanin karsisindaki insanin begendigi bir sey icin icinden heveslenmesi demek goz veya icten gelen bir anlik arzu ve istek sonucunda nazar deger bu bahsettigim kisilerde cok fazla olur mesela biz bir guzel olayi ve aldigimiz birseyi soylemeye veya gostermeye cekiniriz cunki eger oo kisilerse muhakkak basimiza bir iş gelir mutfak dolaplarini degişmistik bir kadin var geldi bakti mutfaktan cikti daha 5 dk gecmedi mutfaktaki priz bir anda ates alip yandi. Esyalara zarar gelmese muhakkak evden birilerine birseyler olurbu kol kirilmasi, parmak kesilmesi, elektirik carpmasi, gibi birsuru şeyNazar degmis olabilir mi acaba ya. Ben nazara pek inanmam aslinda ama gecen pazar iftara gittigimden beri deli gibi yemeye basladim, bir turlu toparlayamadim, normalde diyeti 3 gunden fazla bozmazdim, iftarda bir suru insan iltifat etmisti bana, sen nazar deyince bir an dedim acaba o iltifat edenlerin nazari degmis olabilir mi :) gerci iltifat eden insanlar beni son gorduklerinde 60 kiloydum, iftarda da 60 kiloydum, zayiflamissin falan demediler dolayisiyla, sadece yine cok guzelsin, cok şıksın falan gibi her zaman aldigim klasik iltifatlar ama ne bileyim bir an nazara inanasim geldi
46 nedir yaaselam arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim .mart ayında 58 kilo ile diyete başladım şuan 49.9 kg indim şükür ama daha vermem gereken 4 kilo var. açıkcası şuanda çok sıkılmış durumdayım sürekli diyet modundan bırakıp tekrar kilo almamak için size ihtiyacım var...
hay maşallahhh dur demen lazımmm bayram geliyorKizlar ben iyice sapittim. Gece yediklerimi yazayim. 1 kiloya yakin dondurma, 1 kutu carte dorun hepsini yedim, birazcik kopegime verdim sadece. 1 buyuk kase aycekirdegi. 1 konserve bezelye. Pilava birkac kasik bezelye atmistim, konversenin geri kalaninin hepsini yedim. Moralim sifir. Yarin yeniden diyete baslamayi denicem. Gecen pazardan beri felaket bir sekilde yiyorum.
Günaydın canım çok güzel bir karar almışsın. biraz tutalım kendimizi sonuç çok güzel olacakGünaydın kızlar dün akşam yatmadan önce yeni kararlar aldım ve kendime söz verdim benim için çok zor ama ekmek ve pisküvi tarzı şeyler yemeyeceğim 2 sadece iki ay dayansam zaten kilo vermiş ve bu beslenmeye alışmış olucam geçen sene gittiğim diyetisyeni görsem şuan yerin dibine girerim sanırım o kadar emek verdik zayıfladık bir yılda yine kilo aldık boğa burcu olmanın çok kötü bir yanıda aldığınız kararları yemekle karşılaşınca unutuyorsunuz bakalım bu sefer unutmamaya çalışıcam eski fotolara bakiyim bari sık sık
İyi de insana nazar değince yemek mi yermiş :)) nazar değdi nazar ondan çekirdek yiyom :))Nazar degmis olabilir mi acaba ya. Ben nazara pek inanmam aslinda ama gecen pazar iftara gittigimden beri deli gibi yemeye basladim, bir turlu toparlayamadim, normalde diyeti 3 gunden fazla bozmazdim, iftarda bir suru insan iltifat etmisti bana, sen nazar deyince bir an dedim acaba o iltifat edenlerin nazari degmis olabilir mi :) gerci iltifat eden insanlar beni son gorduklerinde 60 kiloydum, iftarda da 60 kiloydum, zayiflamissin falan demediler dolayisiyla, sadece yine cok guzelsin, cok şıksın falan gibi her zaman aldigim klasik iltifatlar ama ne bileyim bir an nazara inanasim geldi