HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Selam kizlar. Isler yogundu giremedim tatil oncesi butun islerimi bitirmeye calisiyorum. Rejim gitti benim, kesin 62lerdeyim, belki 63 bile olmustur tartilmaya korktum kaciyorum tartidan ( cok moralim bozuk cokk balon gibi sistim (

inş inşvala 57,kusurler bu hafta görmek istiyorum kumaşlarım var yazlık giremicem diye korkuyum geçen yıl tril tril giydim vala
dimi ya o his çok mükemel bişey altı hayayl daha bana ama geçen o pantolonların içine girdiğimde tüm gün gözlerimin içi gülüyordu yaza mis gibi giyinir çıkarız inşallah

Selam kizlar. Isler yogundu giremedim tatil oncesi butun islerimi bitirmeye calisiyorum. Rejim gitti benim, kesin 62lerdeyim, belki 63 bile olmustur tartilmaya korktum kaciyorum tartidan ( cok moralim bozuk cokk balon gibi sistim (
benimde moralim bozuk kaç gündür yaaeşim askerde diye akrabalar yardım etmeye yelteniyor ama bir kısımda dedikoducu takım var onlarla uğraşıyorumsabahtan beri ağlamaktan helak oldum

Senin surekli moralini bozuyorlar canim ya nasil insanlar bunlar
evet nasıl hareket edeceğimi şaşırdımşimdi dayımın çocukları para toplamış yollicaklarmış.memleketteler. eee bizim burdakilerde dedikodu malzemesi yapacak bunu.onlara yok diyorum yok anlamıyolar.deli oldum sinirden.burdakiler o kadar düştümü gibisinden konuşacak çıldırıyorum

Bi gün kaçamak yaptın sonra devam mı ettirdim? ah canım ya yapma şunu. bugün ve yarın dikkat edersen eskiye dönersin. hadi sıkı tut şu 2 gün.

yo dersin çocugunyokmuydu ona hediye parası göndermişler bayram harçlığı yada kimseye soyleme

öğlen 3 küçük karpuz 2 kavun minnaktı boyutları. ama acayip sinirle geldim yemeğe bazen insanlar deli ediyor makarna gördüm iki kaşık spagetti aldım o hengamede 4 5 tane patates kızarması 1 kepçe dolu dolu taze fasulye kaçtı vala öğlen aksamı aç geçirmem lazım

yo dersin çocugunyokmuydu ona hediye parası göndermişler bayram harçlığı yada kimseye soyleme
Duyarlar.büyük ablam in dili durmaz.Allah var sırf beni sevdiklerinden bu kadar israrcilar. Minnet altına girmek istemiyorum hemde bu dedikoduculardan. Yine de napacam bilmiyorum

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…