- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
resmin boyutu büyüktür kırmayı deneŞu anda deniyorum telden de olmuyor acaba neden
ama akşam tartıldin sabah tartilman lazım biliyorsun. alma şu abur cuburları artık. bide haftada sadece 1 günü kaçamak günü yap sadece. O da cmtesi olabilir mesela arkadaşlarla çıkarsın falan.Cok moralim bozuk kizlar ssimdi tartildim 63.2 ciktim. En son 60.4dum, 3 gunde 2.8 kilo artidayim biri beni oldursun
Kolaj yap canim sonra da profil fotosu yap bakariz silersinŞu anda deniyorum telden de olmuyor acaba neden
Cok sinirlendim su an kendime, bayrama kadar hic bozmicam. Tatilden dondukten sonra da dedigin gibi haftada 1 gun izin vericem kendime yoksa boyle sapitiyorum.ama akşam tartıldin sabah tartilman lazım biliyorsun. alma şu abur cuburları artık. bide haftada sadece 1 günü kaçamak günü yap sadece. O da cmtesi olabilir mesela arkadaşlarla çıkarsın falan.
tamam olan oldu artık yarın toparla bari ödemin gitsin en azından.
ben yemek istediğimde "ye ye nereye kadar. 1 dakikalık zevk için değer mi" diyorum. Sen de dur ve 10 saniye düşün. tamam 2 hafta sıkı tutuyoruz bayramda da kendimizi ödüllendiriyoruz.Cok sinirlendim su an kendime, bayrama kadar hic bozmicam. Tatilden dondukten sonra da dedigin gibi haftada 1 gun izin vericem kendime yoksa boyle sapitiyorum.
Ben de once yeme bak o kadar emek verdin zayifladin diyorum, sonra da amaan bosver ye hayat kisa diyorum :)) evet sıkı tutalim artik valla. Bayramda biraz yeriz sonra yine devam.ben yemek istediğimde "ye ye nereye kadar. 1 dakikalık zevk için değer mi" diyorum. Sen de dur ve 10 saniye düşün. tamam 2 hafta sıkı tutuyoruz bayramda da kendimizi ödüllendiriyoruz.
o zaman kapişşBen de once yeme bak o kadar emek verdin zayifladin diyorum, sonra da amaan bosver ye hayat kisa diyorum :)) evet sıkı tutalim artik valla. Bayramda biraz yeriz sonra yine devam.
Resim yüklenemedi diyor hayret yaresmin boyutu büyüktür kırmayı dene
yaaa senin yokluğun çok belli oluyor
Ağlancak bisey yok aksine sen dik durmalisin hem dua edip eşinin sag saglim tez zamanda gelmesi icin dua etmen gereken yerde aglayarak bosuna kendini strese sokuyon birak herkes istedigini soyleyip yapsin zaten bu mesele olmasa baska birsey bahane olur o yuzden hic bir zaman biz insan oğlu kurtulamayiz fesat insanlardanbenimde moralim bozuk kaç gündür yaaeşim askerde diye akrabalar yardım etmeye yelteniyor ama bir kısımda dedikoducu takım var onlarla uğraşıyorum sabahtan beri ağlamaktan helak oldum
Sorun olmaz canım çabuk gel ama özleriz senililiyaa canim internitim bitti simdi bir sekilde bir yerden bağlandim girdim paketim yenilene kadar giremiycem sorun olurmu. Cuma tarti gunu bir sekilde yine girip bildirim yaparim
Sorun olmaz canım çabuk gel ama özleriz seni