Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın yedin mi bişey?1 kere bozunca devami geliyor hep ya. 2 tane tost yedim simdi ve 1 buyuk kase cekirdek bu saatten sonra hicbir sey yememem lazim
İyi de sana para verdiklerini herkese duyuruyorlar mı? gizli yapılır böyle şeyler.evet nasıl hareket edeceğimi şaşırdımşimdi dayımın çocukları para toplamış yollicaklarmış.memleketteler. eee bizim burdakilerde dedikodu malzemesi yapacak bunu.onlara yok diyorum yok anlamıyolar.deli oldum sinirden.burdakiler o kadar düştümü gibisinden konuşacak çıldırıyorum
Çok iyi yapmışsın. Oh ne güzel yerime de iç :) biz kızımla dondurma yemeye gittik. yarım porsiyon yedim.40 dk yürüyüş yaptım kızlar. Moral bozup oturmaktan sa kalk yürü asya dedim. Çay koydum şimdi. Siz napiyorsunuz kızlar
ay vala sizin akrabalıklar çok zor bizdede oluyor ama ben karışmıyorum .dayı çocuklarına desen dedikodu oluyor rahatsız oluyorum soran olursa bayrama çocuğa harçlık desinler illa göndereceklerse herkese. ablada biraz sessiz kalsın onuda uyarınDuyarlar.büyük ablam in dili durmaz.Allah var sırf beni sevdiklerinden bu kadar israrcilar. Minnet altına girmek istemiyorum hemde bu dedikoduculardan. Yine de napacam bilmiyorum
Kahve ile 2 tane elmali biskrem yedim az once. Baska bir sey yememek icin tutucam kendimiNaptın yedin mi bişey?
ablamın bilmesidemek herkesin bilmesi demek canımİy
İyi de sana para verdiklerini herkese duyuruyorlar mı? gizli yapılır böyle şeyler.
afiyet olsunÇok iyi yapmışsın. Oh ne güzel yerime de iç :) biz kızımla dondurma yemeye gittik. yarım porsiyon yedim.
ablammıı terminatör kendileri.ay vala sizin akrabalıklar çok zor bizdede oluyor ama ben karışmıyorum .dayı çocuklarına desen dedikodu oluyor rahatsız oluyorum soran olursa bayrama çocuğa harçlık desinler illa göndereceklerse herkese. ablada biraz sessiz kalsın onuda uyarın
Neden eve abur cubur aldığını sorabilir miyim. varken yiyor insan.Kahve ile 2 tane elmali biskrem yedim az once. Baska bir sey yememek icin tutucam kendimi
böyle böyle 10 kilo verdin3 salatalik 3 cherry domates yedim. Insallah gozum donup de baska bir sey yemem. Bir turlu 2 hafta bozmadan yapamadim su rejimi ya. 1 hafta bozmuyorum, 1 haftayi doldurunca illa ki bozuyorum
Neden eve abur cubur aldığını sorabilir miyim. varken yiyor insan.
böyle böyle 10 kilo verdin
sana dışarıyı yasaklamak lazım3 salatalik 3 cherry domates yedim. Insallah gozum donup de baska bir sey yemem. Bir turlu 2 hafta bozmadan yapamadim su rejimi ya. 1 hafta bozmuyorum, 1 haftayi doldurunca illa ki bozuyorum
Tamam canım bekliyoruzKızlar yarın resim atacam size.albüme koyar silerim geri. Eşim gittiğinden bu yana nasıl bir degisiklik olmuş 1 ayda
Şu anda deniyorum telden de olmuyor acaba nedenTamam canım bekliyoruz