HEDEF: ** haftada 1 kilo **

İy
evet :KK12:nasıl hareket edeceğimi şaşırdım:KK51:şimdi dayımın çocukları para toplamış yollicaklarmış.memleketteler. eee bizim burdakilerde dedikodu malzemesi yapacak bunu.onlara yok diyorum yok anlamıyolar.deli oldum sinirden.burdakiler o kadar düştümü gibisinden konuşacak çıldırıyorum:kızgın:
İyi de sana para verdiklerini herkese duyuruyorlar mı? gizli yapılır böyle şeyler.

Duyarlar.büyük ablam in dili durmaz.Allah var sırf beni sevdiklerinden bu kadar israrcilar. Minnet altına girmek istemiyorum hemde bu dedikoduculardan. Yine de napacam bilmiyorum
ay vala sizin akrabalıklar çok zor bizdede oluyor ama ben karışmıyorum .dayı çocuklarına desen dedikodu oluyor rahatsız oluyorum soran olursa bayrama çocuğa harçlık desinler illa göndereceklerse herkese. ablada biraz sessiz kalsın onuda uyarın

ay vala sizin akrabalıklar çok zor bizdede oluyor ama ben karışmıyorum .dayı çocuklarına desen dedikodu oluyor rahatsız oluyorum soran olursa bayrama çocuğa harçlık desinler illa göndereceklerse herkese. ablada biraz sessiz kalsın onuda uyarın
:eek:ablammıı:KK12: terminatör kendileri.:KK51:

Neden eve abur cubur aldığını sorabilir miyim. varken yiyor insan.

Evde yok ama arabada var. Abur cubur alip torpidoya atiyorum genelde cunku trafikte midem kaziniyor bazen :)) genelde eti form aliyorum ama bazi benzincilerde eti form bulamayinca baska biskuvi aliyorum

böyle böyle 10 kilo verdin :KK70:

Demek hic bozmasam 15 falan vermistim :confused:

Cok aciktim 1 tabak yagsiz makarna yedim. Baska tabak yemiyim diye kalanini kopege verdim

X