HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bende cok bitkin halsizim bugun cok yorgun hissediyom kendimi uykusuzluktan yuzum cok coktu sabah isleri halledip kursa yetisme telasi geldikten sonra namaz kilip tekrar kuran okuyom sonrasinda mutfaga girip yemek bulasik derken ikindi namazi ve iftar geliyo iftardan sonra yine mutfak veya kuran okuyom bunlar olana kadar sahur geliyor ve tekrar sofra yeme icme derken sabah namazini kildiktan sonra saat 4 oluyor sabahin 7. Sinde de kalkiyom valla hergun ayni döngü

Bende cok bitkin halsizim bugun cok yorgun hissediyom kendimi uykusuzluktan yuzum cok coktu sabah isleri halledip kursa yetisme telasi geldikten sonra namaz kilip tekrar kuran okuyom sonrasinda mutfaga girip yemek bulasik derken ikindi namazi ve iftar geliyo iftardan sonra yine mutfak veya kuran okuyom bunlar olana kadar sahur geliyor ve tekrar sofra yeme icme derken sabah namazini kildiktan sonra saat 4 oluyor sabahin 7. Sinde de kalkiyom valla hergun ayni döngü
Kolay gelsin canim

Aksam yemicektim ama aciktim. 1 kase bezelye, 1 dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik. Bugun cok karbonhidrat yedim ya. 59a cok yaklasinca bi rahatlama geldi gibi, bir an once bu moddan kurtulmam lazim. Yarin yine birazcik arti gorucem sanirim :KK43:

Malesef ben ramazandan cikana kadar hedef koyamam cunki verme cabalarim azmim bosa cikcak o yuzden kendimi sikip sonrasinda pes etmek istemiyom bu surede biraz vucut dinlemeye girsin ramazandan sonra full spor ve suyla diyet yapcam ama sizler koyun ve bende sizleri destekliyor olcam canlar
Cansinn :KK200:

yakın olaydık yardım ederdim vallahi:KK36:bazen kendimi robot gibi hissediyorum şu işlerden yaa:KK35:bayram işim gücüm bitsin sadece paşayla kendime bakacam:21:

Ooo valla yakin olsak beni kacirmak istemessin cunki basak burcuyum ve cok titiz displinliyim hersey yerli duzgun olsun isterim. Silme işinide iyi yaparim ve temizlikte bir ara artik bu titizlikten beni kovarsin bile :KK48::KK70::temizlik:
sağolun kızlar ya yardım etmiş kadar oldunuz:) bitter ne güzelmiş bu özelliğin gerçekten keşke yanımda olsaymışsın :)

Bu kurs sonra alınamıyor muydu? Hergun 3 saat uyku Allah korusun hasta olursun ya.

Aksam yemicektim ama aciktim. 1 kase bezelye, 1 dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik. Bugun cok karbonhidrat yedim ya. 59a cok yaklasinca bi rahatlama geldi gibi, bir an once bu moddan kurtulmam lazim. Yarin yine birazcik arti gorucem sanirim :KK43:
Canım ekmeği eve almasan mi ya? yani çık şu moddan bak yine cozutma kuyruğuna geldin aaaaaa

X