HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Valla beni sormayın kızlar 1 tane ev pogacası yedim şekersiz açık cayın yaninda üşendim kahvaltı hazirlamaya şu ilaçlarimi bitireyim o arada da motivasyonumu toplamaya calisicam aslinda sporumu arttirmam lazim eskiden ne guzwl duzenli spor yapardim ben ya şimdi hic düzenli yapamıyorum :olamaz:
canımm çok geçmiş olsun.buraya daha çok gel daha motive olursun canım

canımm çok geçmiş olsun.buraya daha çok gel daha motive olursun canım
Çok sagol kuzum haklisin bi suredir ihmal ettim sizi :olamaz: hem rahatsizdim hem de yogundum canım h ici e birde ramazan olunca davetler filan pek fırsatim olmadı ama elimden geleni yapicam bundan böyle söz :KK52::KK66:
kocaelinde canım.ne kadar geç gelse o kadar iyi benim için
:KK48: seni cok iyi anliyorum canım benim esimde askeri personel göreve gitti secimden öncede dönüs yok sonrasi net değil bende o gelinceye kadar güzel bi değişim yaşamak istiyorum :KK39:

Çok sagol kuzum haklisin bi suredir ihmal ettim sizi :olamaz: hem rahatsizdim hem de yogundum canım h ici e birde ramazan olunca davetler filan pek fırsatim olmadı ama elimden geleni yapicam bundan böyle söz :KK52::KK66:

:KK48: seni cok iyi anliyorum canım benim esimde askeri personel göreve gitti secimden öncede dönüs yok sonrasi net değil bende o gelinceye kadar güzel bi değişim yaşamak istiyorum :KK39:
evet öyle bazen zamana ihtiyacımız oluyor.onlar gelene kadar toparlayalım kendimizi de tiril tiril giyinelim.benim baya bir bocalama sürecim oldu ama toparladım gibi.bide davetler çok tehlikeli.dikkat et:KK48:benim 83 kiloyu görme sebebim den biride son zamanlardaki davetlerdi:KK51:

kızlarrrrr geçen hani demiştim ya pantolonla0rımı denemiştim ya hani daha güzel durabilir demiştim.deneyım bakim bir şunları dedim.ayyy çok güzell olduu:KK73:yaşasınnnn:rolleyes: sizin aranıza katıldığımda 81 le başladım da öncesinde 83 ü gördüm.5 kiloda nasıl fark ettii:KK71:yaşasınnn:rolleyes:
ay çok sevindimm harika ya nasıl mutlu olmuśsun daha nice 5 kilolar verirsin inşallah:)

ay çok sevindimm harika ya nasıl mutlu olmuśsun daha nice 5 kilolar verirsin inşallah:)
ayyy evettt çokk mutlu oldumm gözümün içi gülüyorr:KK74:eşim gitmeden 1 hafta önce falan evde giyeseck kıyafet bulamadığımdan eşofmanla takılıyordum.o pantolonlarımın hepsi oldu:rolleyes:inşallah geniş geldiği günüde görürüm:dua:

kızlarrrrr geçen hani demiştim ya pantolonla0rımı denemiştim ya hani daha güzel durabilir demiştim.deneyım bakim bir şunları dedim.ayyy çok güzell olduu:KK73:yaşasınnnn:rolleyes: sizin aranıza katıldığımda 81 le başladım da öncesinde 83 ü gördüm.5 kiloda nasıl fark ettii:KK71:yaşasınnn:rolleyes:
5 kilo az mi canim tabii fark eder. Her 5 kiloda boyle kiyafet dene bence, motivasyonu kaybetmemis olursun :KK6:

Bayramda gelseydi kız yazık:) tabi sen bilirsin:) bayramda gelmezse ne zaman gelir? Kısa dönem yapacaktı dimi.
canım gideli 22 gün oldu 15 gün sonra gelse hani daha yeni gitti.kısa dönem yapacak ya 6 ay dedim tabi yine sen bilirsin ama bence 3 ayı tamamla gel gider sonra 2 buçuk ayı kalır daha mantıklı değilmi.yoksa bayrama gelse 4 ay hiç görüşemicez.hem bana da bahane olur daha da kilo verebilirim

X