HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben salatalarimi cok buyuk yapiyorum canim, 4 kisilik aile boyu gibi oluyor :)) 1 seferde 1 gobek marul yiyorum ya da 1 kivircigin neredeyse hepsini. Icine de mutlaka protein ekliyorum cunku sirf salata doyurmuyor. Tika basa doyana kadar salata yenilebilir yagi cok abarti koyulmadigi surece.
maşallah:) evet istediğimiz kadar yiyebiliriz ben salataya bayılırım zaten. normalde doyardim gündüz çok az yedim ondan yetmedi galiba.

mazaretsiz bildirim yapmayanlari silecem artık. pztesiye kadar vakit veriyorum.
Geldim canim geldim :oops: kac gündur rahatsizdim biraz keyfim yoktu diyette de isteksizdim ama gene iyi 65.4 çıktım dün :KK52: perş günü kadın doguma gittim enfeksiyon varmis agrim vardi sürekli karnımın altinda ve kasik bolgemde dr erken menemopoz belirtileri var dedi sonraki adet doneminde tekrar gidicem daha çocugum yok moralim altüst oldu kac gündur aģrıdan iyi hissetmiyordum birde dr un soyledikleri moralimi altust etti :KK43:

Geldim canim geldim :oops: kac gündur rahatsizdim biraz keyfim yoktu diyette de isteksizdim ama gene iyi 65.4 çıktım dün :KK52: perş günü kadın doguma gittim enfeksiyon varmis agrim vardi sürekli karnımın altinda ve kasik bolgemde dr erken menemopoz belirtileri var dedi sonraki adet doneminde tekrar gidicem daha çocugum yok moralim altüst oldu kac gündur aģrıdan iyi hissetmiyordum birde dr un soyledikleri moralimi altust etti :KK43:
Hay allah çok geçmiş olsun canım ya. Belki yanlış teşhis koymuştur bı doktora daha git istersen. İnşallah öyle bişey yoktur. günümüzde ergenlik menopoz falan ne kadar erkene çekildi artık.. moralini sakın bozma bebek moral işi biliyorsun. nelerini duyuyoruz hamile kalıyor. bize de Dr sizin çocuğunuz olmaz tüp bebek yapalım dedi 1 hafta sonra hamile kalmıştım.

Hay allah çok geçmiş olsun canım ya. Belki yanlış teşhis koymuştur bı doktora daha git istersen. İnşallah öyle bişey yoktur. günümüzde ergenlik menopoz falan ne kadar erkene çekildi artık.. moralini sakın bozma bebek moral işi biliyorsun. nelerini duyuyoruz hamile kalıyor. bize de Dr sizin çocuğunuz olmaz tüp bebek yapalım dedi 1 hafta sonra hamile kalmıştım.
Cok sagol kuzum allah razı olsun :KK52::KK19: sonraki adet söneminin3.ya da 4.gununde gidip istediği testleri yaptircam canim ondan sonra o sonuçlarla dedigin gibi baska dr lara gidebilirim gerekirse Hoppa

Cok gecmis olsun, insallah bir sey cikmaz canim.

kızlarrrrr geçen hani demiştim ya pantolonla0rımı denemiştim ya hani daha güzel durabilir demiştim.deneyım bakim bir şunları dedim.ayyy çok güzell olduu:KK73:yaşasınnnn:rolleyes: sizin aranıza katıldığımda 81 le başladım da öncesinde 83 ü gördüm.5 kiloda nasıl fark ettii:KK71:yaşasınnn:rolleyes:

Valla beni sormayın kızlar 1 tane ev pogacası yedim şekersiz açık cayın yaninda üşendim kahvaltı hazirlamaya şu ilaçlarimi bitireyim o arada da motivasyonumu toplamaya calisicam aslinda sporumu arttirmam lazim eskiden ne guzwl duzenli spor yapardim ben ya şimdi hic düzenli yapamıyorum :olamaz:

X