HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben salatalarimi cok buyuk yapiyorum canim, 4 kisilik aile boyu gibi oluyor :)) 1 seferde 1 gobek marul yiyorum ya da 1 kivircigin neredeyse hepsini. Icine de mutlaka protein ekliyorum cunku sirf salata doyurmuyor. Tika basa doyana kadar salata yenilebilir yagi cok abarti koyulmadigi surece.
Kiz nasil yiyosun o kadar salatayi ici de yeşillencek marul :))ben bir corba kasesi yesem doyarim benim tatli ve ekmekten uzak durmam lazim onlar olmasa hemen veririm

Kopegimin tuvaletini yaptirdim 20-25 dk yuruduk. Yaslanmis kopisim kalcasi da rahatsiz yoruldu hemen eve gelmek zorunda kaldik :confused: genc bir tazi mi sahiplensem ne yapsam, onun enerji atmasi icin gunde en az 2 saat falan antrenman yapmasi gerekir o bahaneyle ben de spor yapmis olurum :confused:
Iyi fikir bir dusun bence tabi o zaman iki tane olur dahada kilo verirsin

B Bitterlokumu naber canim ne var ne yok, bugun yoktun
Iyidir canim cok sukur biliyosunuz sabah kursa gidiyorum saat 13.0 kadar oradayim. Bugun hocamizin ogrencileri belge alicaklardi birlikte bir konferans salonunda butun hocalarin baskanlarin kaymakamin belediye baskanin vs duzenmesindeydim saat 15.30 eve geldim ve 2 saat yuruduk cok yoruldum eve gelince iftar yemegi bile yapamadim annem saolsun yapti iftari acar acmaz geldim canim ama bir geldim masallah :nazar:herkes super vermis

liliyaa liliyaa gecen hafta 66.500
Bu hafta 66.500 fark sifir malesef
Bu hafta cok duzensiz yedim ve hatta alirim die korkuyordum ama insallah ramazandan sonra zaten boyle olacagi belliydi ama keske biraz verseydim yaa
Olsun canım kilo almaktan iyidir sabit olmak. Neden ramazandan sonra? Yine verebilirsin 1 kilo olmasa da. Dediğin gibi tatlı ve ekmekten uzak dur hepsi bu.

şey bide virgülden sonraki sıfırların değeri yok. 66.500 yerine 66.5 yazmalıyız :KK16: kızmayın :)

Olsun canım kilo almaktan iyidir sabit olmak. Neden ramazandan sonra? Yine verebilirsin 1 kilo olmasa da. Dediğin gibi tatlı ve ekmekten uzak dur hepsi bu.
Cunki ramazan da migden sisiyor su icemiyosun ve spor yapcak hal olmuyir halsizlikten dolayi ve boyle olinca ben kendimi zorlasam ve veremessem o zaman heves gider azim gider ama en azindan bu ramazan ayinda biraz kendjmi dinleyeyim de sonrasinda cesaret ve azim olsun ki kilo verebileyim die dusunuyom tabi dikkat etmeyede çalisip kendimi tutuyorum yoksa burda neler yiyiliyor ooo bakalim hayirlisi canm

Iftar:1 kepce tavuklu yogurt çorba
3 adet tavuk
3 kasik makarna
1 dilim patestes, 2 dilim domates,1 biber, 3 dilim patlican firinda
2 kasik yoğurt
1 brdk meyvesuyu
1 kare pide ici alinmis
1 tabak kiraz
3 çay. iki isirik metro. 1 hurma
1 ltre su

X