- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Fazla paylasimda olmadıHerkes nerde ya. Kilo bildirimi yapmayan çok var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla paylasimda olmadıHerkes nerde ya. Kilo bildirimi yapmayan çok var.
aynenFazla paylasimda olmadı
Yimedinmi bisey
Sadece salata:/Yimedinmi bisey
Büyük bir tabak yeseydin.ayran yap büyük bir bardak icSadece salata:/
Baya yedim doyurur sandım ama olmadı. 1 tane elma yedim. Niyeyse yoğurdum duruyor kaç gündür çok severim halbuki. Senin belin nasıl oldu.Büyük bir tabak yeseydin.ayran yap büyük bir bardak ic
Elma tutar şimdi. ..off çok ağrıyor annemin evini temizledik Yengem le pertim çıktı. Baya is vardı. Allah nur içinde uyusunBaya yedim doyurur sandım ama olmadı. 1 tane elma yedim. Niyeyse yoğurdum duruyor kaç gündür çok severim halbuki. Senin belin nasıl oldu.
tebrikler tatlim cok guzel masallahGunaydin hwrkese.
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 60.7
Fark 1.5
Sizin bildirimlerinize ofise gecince bakicam kizlar. Araba kullaniyorum trafik durunca firsattan istifade bildirim yapayim dedim :))
tebrikler canm iyi gidiyorGünaydin kızlar geçen hafta 79 du
Bugün 78 ben hep tam çıkıyorum yaa
Sanadavgelain tebrikGünaydın kızlar 77.7 iken bugün 76.500 geldim
Supersin canim tebrikler cok sevindim senin adina baya moralsizdin bak donuşun super oldugeçen cuma 65.1
Bugün 63.5
fark - 1.6
Uzme kendini reglde dikkat et cikinca cok guzek gideray ne güzel herkez vermiş çatır çatır ben dün aksam tartıldım 58,40 düm geçen cuma 59,40 dü lakin oruç tutmadım iftar yaptım sade bu sabah aç karnına tartıldım 58,80 kg 600 grm gitmiş diyim regl olcam bugun yarın inş 300 400 gram onun şişliği vardır
daha cok verirsin uzulmebanada farkı :-600 gram yazınnn
Ben salatalarimi cok buyuk yapiyorum canim, 4 kisilik aile boyu gibi oluyor :)) 1 seferde 1 gobek marul yiyorum ya da 1 kivircigin neredeyse hepsini. Icine de mutlaka protein ekliyorum cunku sirf salata doyurmuyor. Tika basa doyana kadar salata yenilebilir yagi cok abarti koyulmadigi surece.Baya yedim doyurur sandım ama olmadı. 1 tane elma yedim. Niyeyse yoğurdum duruyor kaç gündür çok severim halbuki. Senin belin nasıl oldu.
Oglen yedigim omlet, kasar ve ekmekten sonra hala acikmadim. Midem yavas yavas kuculuyor sanirim. 2 tabak spagetti ve 8-10 kofte yiyip anca doyan biriyimdir normalde
Cok gecmis olsun canim uzan sirtini duz tut olmadi bir dr a gorum oyle birakma kendiniBelim incidi kızlar yaa.is yaparken oldu. Şimdi fena ağrıyor