- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Aynen öyle canım Rabbim ıslah etsinasya_01 ayyy a a a a a kaynanaya bak ya nasıl sinir oldum
Allah ıslah etsin canım benim ya
Laflara bak
Gerçekten
Sen kocanı düşün, güzel şeyleri ve hiç gereksiz insanlara moralini bozma canım
Kızlar kusura bakmayın sınavlar yoğun uğrayamıyorum
Sonunda buzluktaki dondurmayı yedim. vay arkadaş.
64ü gördüm ya ayıp oldutuh ya ne guzel bozmuyordun. Her dondurma pek kalorili olmuyor gerci ama revani falan da yedin o kotu oldu. Yarin cok sıkı tut bari.
Kizim uyuyor ben de boş boş oturuyorum. Aslında yapılacak şeyler var ama canım yapmak istemiyor. Sen napiyonNoruyonuz kizlar
Evdeyim yan gelip yatiyorum. Sacimi kestiresim var gecen sene bu zamanlarda kestirmistim cok rahat etmistim, fotograflarima bakiyorum hangi sacla daha guzelim diyeNoruyonuz kizlar
Keşke 3 lirayken dolar alsaydimDolar 4.84 olmus, keske birilerinin bana dolar borcu olsaydi
Tv izliyorum oğlan durmuyor yüreğim tukendiKizim uyuyor ben de boş boş oturuyorum. Aslında yapılacak şeyler var ama canım yapmak istemiyor. Sen napiyon
Benim sacim belime ulaştı. Uzun baya.yüzüne nasil yakistiriyorsan öyle yap.aslı Enver in saç kesimi çok hoşuma gidiyorEvdeyim yan gelip yatiyorum. Sacimi kestiresim var gecen sene bu zamanlarda kestirmistim cok rahat etmistim, fotograflarima bakiyorum hangi sacla daha guzelim diye
Ewet yazmistim66500 dumdibak glstn99 W Water Air Dil-i bitab siz geçen cuma tartilmış miydiniz tekrar yazar mısınız rica etsem
Baklava ve izmir kofte cok kotu olmus canimBenim il dışından aniden misafirim geliyor yemek hazırladım onlara bugün çok abarttım yemeyi baklava yedim 4 tane gözüm dönmüş gibi sekerim düştü sanırım bi tane ıspanaklı sıkma öğlene 4 tane izmir köftenin koftesinden bir yk tavuk sote salata sabah yarim paket etimek kraker arada 2 vişneli soda türk kahvesi bir avuç fındık yerfistigi