- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ACik şukur iyiyim canim ramzani geciriyoz işte hic msj gelmeyibce merak ettim
Sahur derken ve gun icinde biseyler yiycem derken kafam karişti:))Sahur 1 ya da 2 kk peynir söğüş domates salatalıktan birkaç parça
Ve 6 7 zeytin
Gün içinde de bir şeyler yiyeceğim için az yemeye çalıştım
Hahhaaaa ben sana ne dedim en az 1.5 gidecek demedim mi tebrikler:))Gunayydiiiinnnnnnnnn kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 81
Bugün 79
Günaydın sana da hayırlı cumalar canımm:)Gunaydin hayirli cumalar insallah kizlar
Valla dedin ya bişey diyimmi birde wc sıkıntım da var belki bi gidim daha az cikabilirdımgünaydın
Hahhaaaa ben sana ne dedim en az 1.5 gidecek demedim mi tebrikler:))
Hımm o eksiği de yarın sabah görürsün o zamanValla dedin ya bişey diyimmi birde wc sıkıntım da var belki bi gidim daha az cikabilirdım
ödülün bile mutevazi süpersin:)Kızlar kahvaltı da odulum yarım poğaça oldu 1 has yumurta Peynir salatalik domates çay
Gunayydiiiinnnnnnnnn kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 81
Bugün 79
Yok yok Amann hafta da bir tarti yeter hasbelkader arti çıkar falan birdeHımm o eksiği de yarın sabah görürsün o zaman
Peki o zaman önümüzdeki cumaya sakla sürpriz olsun:)Yok yok Amann hafta da bir tarti yeter hasbelkader arti çıkar falan birde
yoğurt yeGünaydın kızlarrrrrr kahvaltıda zeytin ezmeli peynirli sandviç yedim 1 bardak siyah çayla şimdi 1 bardak daha siyah çay içiyorum öğlene evden ekşili köfte getirdim ama tek onunla doymam yanına hafif bişeyler ayarlamam lazım
tebrikler