- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
4 gün oldu başlayalı 3 gün sonra tartılıcam. 1 kg versem yeterli. Ama arada bir çikolata mutlaka yiyorum çünkü kan şekerim düşüyor halsizleşiyorum. Onu da bırakabilirsem zamanla iyi olacak. Sürekli korse takıyorum bekada sağlıklı bilmiyorum ama göbeğim dahada büyümesinGuzel gidiyorsun gibi gorunuyor. Ne zaman basladin, kac kilo verdin?
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılnapıyorsunuz kızlar?misafirim yeni gitti.
sabah az yumurta domates az da peynir çay içtim
uykusuzdum gece oğlum ateşlendi kustu acile götürdük sabaha kadar başında bekledim uykusuzdum pek yiyemedim
öğlen
3 sıkım mercimekli köfte salata ayran
Şeker orucu iyi fikir.bıraktımyaa 69 kiloyken çekilmiş resimlerime bakıyorum bide şimdiki halime bakınca çokk kzıyorum kendime.69 a kadar inmişsin bir daha niye kilo aldım diye kızıyorum kendime moral bozukluğundan yemeye vurdum hep ahhh yarın şeker orucuna başlıyorum
Beslenme planın güzelmiş. Şeker göbek yaparmışMerhaba kızlar.
Ben aniden kilo alım aldığım kilonun tamamı göbek çevremde. 7 aylık hamile gibi göbeğim
Hergün detoks suyu hazırlıyorum 10 bardak içiyorum. Onun haricinde kahvaltıdan 1/2 saat önce şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Öğlen sadece çorba içiyorum. Akşamda et yemeği yiyorum.
Saat 7 den sonra da bişey yemiyorum.
İnşallah canım yedim şimdi atacağımmmOnu fark ettim canim ama olsun yakarsin aksama kadar, cok abarti bir kalori degil. Aksam da hafif yersen yine eksi gorursun bence
senin için ne motive edici oldu dimi.darısı banaVerip alma olayi cok sinir bozucu. Ben de gecen sene kilo vermistim ama geri aldim hepsini, 10 kilo civari. Kiloyu korumak kilo vermekten daha zor vallaama zaman cabuk geciyor, 3 ayda yine inersin 69a. 2 haftada bir kiyafetlerini dene, fark gordukce motive oluyor insan. Ben bugun denedim bir seyler, popodan gecmeyen bazi kotlarim gecti sonunda simdi hedef dugmelerin kapanmasi
ağzının içi bütün yara dudağına kadar attıÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
evett yarın başlıyorum.katılın sizdeŞeker orucu iyi fikir.
Kuzu ya kiyamam.. inşallah bir an önce düzelir Allah şifasını versinağzının içi bütün yara dudağına kadar attıhiçbişey yediremiyorum.ateşten oldu hep yavrum mahfoldu ilaçlarını veriyorum yarına toparlar inşallah
Çok güzel gidiyorsunakşam 3 et köfte salata 1 kase çorba içtim kızlar
Oluur :)evett yarın başlıyorum.katılın sizde
yarın başlıyorum benOluur :)
Ben yine kilo bildirimi yapayım canımCanım ya dediğin gibi psikolojiktir. umarım geçer bir an önce. Temizliği yaparsın bı ara boşver. Uğra canım sık sık özletme kendini:)
Ben bitterlisini denedim hoşuma gitti ama çok tatlı geldi bal vardır dedim ama içindekiler kısmında şeker yazıyordu diyet bir atıştırma ama şeker koymuslarNesfit cilekli tam tahilli bar yedim, yarim paket yiyebildim, pek begenmedim ama kalorisi az 90 kalori, atistirmalik icin hafif bir alternatif. Cikolatalisini da aldim ama onun tadina bakmadim daha.
Tabi ya yazık olmasın o kadar emek verdinBen yine kilo bildirimi yapayım canım
Yoksa verdiklerimi de alıcam
Bu uygulamanın ismi neEki Görüntüle 2145922 Eki Görüntüle 2145923 Tüm gün menüm bir arada
Dondurma kahvaltı sonrası idiii
Bir de kahve içerim şekersiz sütlü/sade
Fit360Bu uygulamanın ismi ne