HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Guzel gidiyorsun gibi gorunuyor. Ne zaman basladin, kac kilo verdin?
4 gün oldu başlayalı 3 gün sonra tartılıcam. 1 kg versem yeterli. Ama arada bir çikolata mutlaka yiyorum çünkü kan şekerim düşüyor halsizleşiyorum. Onu da bırakabilirsem zamanla iyi olacak. Sürekli korse takıyorum bekada sağlıklı bilmiyorum ama göbeğim dahada büyümesin Birde mekik çekmem lazım sanırım.
Siz neler yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz?

Beslenme planın güzelmiş. Şeker göbek yaparmış

senin için ne motive edici oldu dimi.darısı banaya benim başıma gelmeyen kalmadı aslında annem felç oldu sonra epilepsi çıktı en sonunda da vedat etti. zaten o dönemde aldım geri kilo.ama artık telafi zamanı hepsi geride kaldı.spor yapamıyorum ben yürüyüş yaparım normalde de havadan dolayı yapamadım bir de işlerimi bitirdim.bir an önce 6 lı rakamlara inmek istiyorum

Nesfit cilekli tam tahilli bar yedim, yarim paket yiyebildim, pek begenmedim ama kalorisi az 90 kalori, atistirmalik icin hafif bir alternatif. Cikolatalisini da aldim ama onun tadina bakmadim daha.
Ben bitterlisini denedim hoşuma gitti ama çok tatlı geldi bal vardır dedim ama içindekiler kısmında şeker yazıyordu diyet bir atıştırma ama şeker koymuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…