HEDEF: ** haftada 1 kilo **

He he bende ipin ucu kaçtı aklım gidiyor aklıma bir yemek düşünce :KK53:
Doyduktan ve üzerime bir ağırlık cöktükten sonra aklım başıma yavaş yavaş geliyor:kusmuk:Herseyden cok sıkılıyorum bu aralar ne yemek yapicam ne yiyicem diye dükşünmekten bunaldım
Geçen perşembe isimle alakalı olumsuz birşey yaşadım onunda etkisi var hala, belki de ondan
Bu saat oldu daha temizlik yapmadım sadece oğlumun ihtiyaçlarıyla ilgilendim
İyi gidiyorsunuz bu arada bende ara sıra ugrarim buraya:anneadayı:
Canım ya dediğin gibi psikolojiktir. umarım geçer bir an önce. Temizliği yaparsın bı ara boşver. Uğra canım sık sık özletme kendini:)

He he bende ipin ucu kaçtı aklım gidiyor aklıma bir yemek düşünce :KK53:
Doyduktan ve üzerime bir ağırlık cöktükten sonra aklım başıma yavaş yavaş geliyor:kusmuk:Herseyden cok sıkılıyorum bu aralar ne yemek yapicam ne yiyicem diye dükşünmekten bunaldım
Geçen perşembe isimle alakalı olumsuz birşey yaşadım onunda etkisi var hala, belki de ondan
Bu saat oldu daha temizlik yapmadım sadece oğlumun ihtiyaçlarıyla ilgilendim
İyi gidiyorsunuz bu arada bende ara sıra ugrarim buraya:anneadayı:
Stresten yiyorsun gibi gorunuyor canim, en kisa surede toparlarsin umarim. Bence de ugra buraya, tamamen koparsan daha da cok yemeye baslayabilirsin.

Kızlar ben de tartıda 61.9 gördüm
Ve cozuttum kahvaltı çok yedim baya yedim 2haftadır yemediğim kadar yedim

İnşallah zayıflayabilriiz
2A69222B-0ED0-40A6-AD7C-0DCEFE17720E.png

napıyorsunuz kızlar?misafirim yeni gitti.

sabah az yumurta domates az da peynir çay içtim

uykusuzdum gece oğlum ateşlendi kustu acile götürdük sabaha kadar başında bekledim uykusuzdum pek yiyemedim

öğlen
3 sıkım mercimekli köfte salata ayran
Gecmis olsun oglusuna canim. Mercimek kofteye bayilirim, 3 kofte yiyip birakabilmen super :)

Kızlar ben de tartıda 61.9 gördüm
Ve cozuttum kahvaltı çok yedim baya yedim 2haftadır yemediğim kadar yedim

İnşallah zayıflayabilriizEki Görüntüle 2145856
Canim sen bu kadar az kaloriyle yorgunluk hissetmiyor musun? Gordugum kadariyla 800 kalori falan aliyorsun gun boyu. Yag ve kas olcumu yaptirdin mi hic? 1200 kalori altinda cok kas kaybi olur bence

Gecmis olsun oglusuna canim. Mercimek kofteye bayilirim, 3 kofte yiyip birakabilmen super :)
bıraktım :sampiyon::KK70:yaa 69 kiloyken çekilmiş resimlerime bakıyorum bide şimdiki halime bakınca çokk kzıyorum kendime.69 a kadar inmişsin bir daha niye kilo aldım diye kızıyorum kendime:kızgın:moral bozukluğundan yemeye vurdum hep ahhh:kızgın:yarın şeker orucuna başlıyorum:KK51:

bıraktım :sampiyon::KK70:yaa 69 kiloyken çekilmiş resimlerime bakıyorum bide şimdiki halime bakınca çokk kzıyorum kendime.69 a kadar inmişsin bir daha niye kilo aldım diye kızıyorum kendime:kızgın:moral bozukluğundan yemeye vurdum hep ahhh:kızgın:yarın şeker orucuna başlıyorum:KK51:
Verip alma olayi cok sinir bozucu. Ben de gecen sene kilo vermistim ama geri aldim hepsini, 10 kilo civari. Kiloyu korumak kilo vermekten daha zor valla :KK53: ama zaman cabuk geciyor, 3 ayda yine inersin 69a. 2 haftada bir kiyafetlerini dene, fark gordukce motive oluyor insan. Ben bugun denedim bir seyler, popodan gecmeyen bazi kotlarim gecti sonunda :KK48: simdi hedef dugmelerin kapanmasi :KK48:

napıyorsunuz kızlar?misafirim yeni gitti.

sabah az yumurta domates az da peynir çay içtim

uykusuzdum gece oğlum ateşlendi kustu acile götürdük sabaha kadar başında bekledim uykusuzdum pek yiyemedim

öğlen
3 sıkım mercimekli köfte salata ayran
Geçmiş olsun canim allah sifa versin biran once insallah

Merhaba kızlar.
Ben aniden kilo alım aldığım kilonun tamamı göbek çevremde. 7 aylık hamile gibi göbeğim :KK43:
Hergün detoks suyu hazırlıyorum 10 bardak içiyorum. Onun haricinde kahvaltıdan 1/2 saat önce şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Öğlen sadece çorba içiyorum. Akşamda et yemeği yiyorum.
Saat 7 den sonra da bişey yemiyorum.

Canim sen bu kadar az kaloriyle yorgunluk hissetmiyor musun? Gordugum kadariyla 800 kalori falan aliyorsun gun boyu. Yag ve kas olcumu yaptirdin mi hic? 1200 kalori altinda cok kas kaybi olur bence
Yok canım arada 1000 de alıyorum
Bir de sanırım uygulamaya girerken bazen tam hesap yapamayıp bir tık az giriyorum ya da unuttuklarım da oluyor

Elhamdülillah iyiyim
Yorgunluk spordan oluyor yatıyorum :KK70:

Merhaba kızlar.
Ben aniden kilo alım aldığım kilonun tamamı göbek çevremde. 7 aylık hamile gibi göbeğim :KK43:
Hergün detoks suyu hazırlıyorum 10 bardak içiyorum. Onun haricinde kahvaltıdan 1/2 saat önce şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Öğlen sadece çorba içiyorum. Akşamda et yemeği yiyorum.
Saat 7 den sonra da bişey yemiyorum.
Guzel gidiyorsun gibi gorunuyor. Ne zaman basladin, kac kilo verdin?

X